https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Alumni članstvo

We are back! Zavod Ypsilon je prevzela nova ekipa. Ekipa, ki je polna zagona in komaj čaka, da lahko povrne zavod na stare tirnice. Imamo pa veliko srečo, saj pri tem nismo sami. Zavod Ypsilon izpred let je pustil za seboj dediščino – ta dediščina ste vsi bivši člani, ki ste se v preteklosti aktivno udeleževali dogodkov in prispevali k razvoju zavoda. 

Z veliko ponosa in upanja te vabimo, da pregledaš program, ki smo ga pripravili in se nam ponovno pridružiš, pri tem pa ti v zahvalo za pretekla udejstvovanja in udeležbe ponujamo članstvo po znižani ceni – 150eur.
Kaj ponuja alumni članstvo in v čem se razlikuje od drugega članstva?

Prav vsi dogodki, ki so namenjeni članom, so namenjeni tudi tebi. Razlika je v tem, da imamo za alumni člane na dogodkih predvideno določeno število mest, še posebaj pri dogodkih omejenih s kapaciteto. To pomeni? Da bomo prijave na dogodke polnili po vrstnem redu prijave.

V zameno pa smo smo alumni članom priredili dodatne štiri letne dogodke z imenom Y.Leaded, na katere vabljeni prav vsi, ki ste kadarkoli vodili svoje projekte in podjetja ali bili kakorkoli udeleženi v delu samega zavoda.

 

PRIPOROČILA – PROAKTIVNI MLADI? 

Ponujamo vam tudi nekaj novega, Zavod Ypsilon ima tudi članstvo na priporočilo namenjeno mladim proaktivnim posameznikom ter za enako ceno kot je cena alumni članstva. Želimo si, da bi člane sestavljali proaktivni posamezniki in to nagrajujemo! Vsak alumni lahko podari priporočilo dvema posameznikoma za katera ocenjuje, da sta aktivna ali imata veščine, katere bi morale biti spodbujane in nagrajene.

POZOR:

*Pogoji za alumni članstvo so: 

  • starost med 18. in 34. let,
  • si nekdanji/a član/ica zavoda Ypsilon,

*če si označil katero izmed zgoraj navedenih povedi pritrdilno, te povabimo v našo Y.LEADED skupino vodij, v sklopu katerih so ti ponujeni štirje ekskluzivni dogodki letno –> več info pod spletnim zavihkom program 2022/2023

*v kolikor se želiš udeležiti dogodka z omejenim številom mest, pohiti s prijavo, saj ima vsak omejen dogodek 25% obiskane kapacitete alocirane alumni članom.