https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Code Lab: Programiranje za mlade

Veš, da je programiranje kompetenca prihodnosti?

Izpili svoje znanje in poskrbi, da boš med top kandidati na področju programiranja! Znanje o informacijsko-komunikacijskih tehnologijah je namreč vse bolj cenjeno v različnih delovnih okoljih – prav programer pa je danes eden izmed najbolj iskanih poklicev.

Če je pridobivanje novih kompetenc tudi na tvojem seznamu prioritet, je CodeLab pravi prostor zate.

Kaj je CodeLab?

Code Lab je enomesečni projekt, ki ga organiziramo v sodelovanju s Klubom mariborskih študentov in bo zajemal tri večje sklope: delavnice, predavanja in zaključni case challenge. Na tečaju boš spoznal osnove Java in Python programiranja ter na koncu pod mentorskim vodstvom ustvaril grafični vmesnik za slepo tipkanje! Dobrodošli ste vsi ki si želite resno naučiti programiranje pa ne veste kje bi začeli ali pa ne veste kako bi napredovali naprej.

Program tečaja

Tečaj sestavljajo trije sklopi: Osnove programiranja in algoritmov. Napredno programiranje in programiranje računalniške grafike. Razvoj lastnega produkta. Tečaj bo potekal preko spleta, s pričetkom 27. 10. 2021. Obsega 27 ur aktivnih delavnic, v okviru katerih boste nagradili in izpilili svoje znanje programiranja. Ob zaključku tečaja bodo vsi ki bodo prestali vse preizkušnje prejeli tudi certifikat SmartNinja.

Komu je namenjen CodeLab?

Tečaj programiranja je namenjen vsem mladim med 18 in 27 letom z dobrim predznanjem matematike. Na tečaju bo veliko poudarka na samostojnem delu pod mentorskim nadzorom, zato ste dobrodošli vsi tisti, ki si želite resno naučiti programiranja in temu cilju nameniti vsaj 1. mesec svojega časa.

Kdo bo izvajal tečaj?

Tečaj bodo vodili izkušeni programerji in predavatelji programerske šole SmartNinja (https://www.smartninja.si/) SmartNinja ima dolgoletne izkušnje in je vodilno podjetje za področju izobraževanja bodočih programerjev.

Prijavi se zdaj!

Udeležba na tečaju je POPOLNOMA BREZPLAČNA, ker pa je število mest omejeno, je PRIJAVA OBVEZNA.

(required)

Zavod Ypsilon