https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Delavnica WordPress

Si želiš zgraditi spletno stran profesionalnega videza, a ne veš kako? Zdaj imaš odlično priložnost. Ypsilonova WordPress delavnica za začetnike je popoln tečaj za vsakogar, ne glede na osvojeno predznanje. 

WordPressov CMS (sistem za upravljanje vsebin) je najbolj razširjen na svetu. S svojo enostavnostjo in prilagodljivostjo omogoča široko paleto funkcij, s katerimi lahko uporabnik ustvari vse od bloga do spletnih trgovin. Uporabljajo ga največje spletne strani na svetu, med drugim New York Post, CNN, TIME.com, Vogue.com in ostale.

Veš, da je z WordPressom narejena vsaka druga stran na svetovnem spletu – tudi naša?  Na delavnici bomo skupaj s specialistko za digitalni marketing spoznali osnove dela v WordPressu ter pregledali osnovne gradnike kot so teme in vtičniki. Naučili se bomo oblikovati lastno spletno stran, ki izgleda dobro v katerem koli brskalniku in preučili primere dobrih SEO praks. Več informacij najdeš pod prijavnico.

Kdaj in kje poteka delavnica:

Delavnica traja 9 šolskih ur in bo potekala  4., 5. in 6. maja v časovnem terminu od 18.00 do 20.00, online na platformi ZOOM.

Komu je delavnica namenjena:

Delavnica je primerna tako za začetnike, ki se z WordPressom še niso srečali, kot tudi za poznavalce.

Kaj delavnica obsega?

 • Razumevanje glavnih značilnosti WordPressa
 • Kreiranje funkcionalne, lepo in odzivne spletne strani z WordPressom
 • Krmarjenje po nadzorni plošči WordPress in spoznavanje njene uporabe 
 • Ustvarjajte strani in objave ter poznavanje njunih razlik
 • Razumevanje vtičnikov in tem ter kako jih najti / namestiti (plugins)
 • Ustvarjanje odzivnega spletnega mesto, ki izgleda dobro v katerem koli brskalniku (responsive design)
 • Konfiguriracijo WordPress za najboljše rezultate
 • Primere dobrih SEO praks

 

Kdo je predavatelj/-ica:

Maša Petan kot specialistka za digitalni marketing skrbi za videz in delovanje strani SciNote na podjetju BioSistemika. Hkrati pa v prostem čas ustvarja strani za manjša podjetja in dogodke. 

Poleg lastne spletne strani, povezuje marketinške spretnosti z gradnjo spletnih strani, kar ji daje vpogled ne le v to, kako bo stran delovala, temveč tudi kam postaviti določene elemente in kako zapeljati komunikacijo, da bo stran pritegnila obiskovalce.

Med študijem tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi je obiskovala obiskovala predmete programiranja v Pythonu in Javi na FRIju.  Na Finskem je nato opravila še tečaj HTML, CSS in oblikovanja spletnih strani.


Kotizacija:

 • Redna kotizacija: 179,o0 €
 • Early bird prijava: 119,93 € (33% popust)
 • Kotizacija za člane Zavoda Ypsilon: 17,9 € (90% popust)
 • Kotizacija za iskalce zaposlitve*: 139,62  € (22% popust)
 • Partnerska cena: 139,62 € (22% popust)

*Ob prijavi je potrebno predložiti potrdilo o vpisu v evidenco brezposelnih oseb na ZRSZ. Vse navedene cene vključujejo DDV.

Ne zamudi te izjemne priložnosti in se prijavi zdaj! Število mest je omejeno!

Zavod Ypsilon