https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

DOBRODELNA OKROGLA MIZA BOYS IN BUSINESS

 

 

SE PODJETNIK RODIŠ ALI TO POSTANEŠ?

Se v vsakem izmed nas skriva podjetniška žilica?

 

Te zanima:

Katere osebne veščine so potrebne za dobro podjetništvo,

kakšne so skrivnosti uspešnih slovenskih podjetnikov,

kako se podjetniki današnjega časa soočajo z izzivi?

 

 

Vse to in več lahko izveš iz prve roke na dogodku Boys in Business

Na dogodek smo povabili štiri uspešne slovenske podjetnike, da z nami delijo svoje osebne zgodbe in izkušnje iz sveta podjetništva. 

 

Ker  želimo čim več ljudem polepšati dni, bomo znesek zbranih sredstev podelili v dobrodelne namene. 

Zakaj ne bi združili dobrega s koristnim? 

Kaj lahko pričakuješ? 

 • Navdihujoč pogovor.
 • Možnost postavljanja vprašanj in neposrednega komuniciranja z našimi gosti.
 • Prenos uporabnih nasvetov in strategij, ki jih lahko takoj vključiš v svoje življenje. 
 • Odgovor na vprašanje “ali se kot podjetnik rodiš ali to postaneš?”
 • Mnogo priložnosti za mreženje, učenje, osebno in poslovno rast.
 • Dober občutek, saj bomo dobrodelnost združili s koristnim. 

 

Kdo so naši gostje? 

 

Nik Vene je lastnik podjetij NV Holders d.o.o. in Venetus properties d.o.o.  Prvo podjetje se ukvarja z razvojem in prodajo tekstilnih izdelkov (moški modni dodatki). Letno prodajo preko 30,000 produktov na globalnem trgu, predvsem v ZDA, VB, Avstraliji in Kanadi, preko največje spletne platforme Amazon. Zagonski kapital so pridobili s pomočjo dveh uspešnih kampanj na Kickstarterju. V letu 2023 pa je Nik ustanovil še drugo podjetje, ki se ukvarja z investicijami v nepremičnine in oddajanjem le-teh.

 

 

Luka Pregelj je svojo kariero začel kot pravnik pri CMS Law & Tax ter pozneje ustanovil agencijo za pravno in poslovno svetovanje Lex Lucas Consulting. Zbrano znanje in izkušnje je pretvoril v lastno zagonsko podjetje, ki je razvilo platformo za organizacijsko diagnostiko Quantifly in bilo nominirano za startup leta 2023. Kot predavatelj in mentor že leta deli svoje znanje in izkušnje z mladimi v okviru poletne šole Pot do uspeha, v okviru mentorskega programa Združenja Manager, ter z ustanovitelji v okviru ABC Acceleratorja in drugih programov. 

 


Andraž Žurman je vodja uspešnega slovenskega podjetja LabCore. Labcore je analitični laboratorij z GMP certifikatom in dovoljenjem za delo s prepovedanimi drogami, ki med drugim sodeluje tudi z uspešnim podjetjem Novartis. Pred ustanovitvijo podjetja je izkušnje pridobival še na področju borznega trgovanja in startupa, v katerem so razvijali videoigre za mobilne telefone. Letos pa je bil izvoljen za predsednika Slovenskega Business Club-a mladih.

 

 

 

 

Blaž Vižintin je lastnik in direktor agencije Veleven studios, ki je specializirana za produkcijo vsebine za družbena omrežja. Svojo podjetniško pot je začel po zaključenem študiju podjetništva, najprej kot samostojni podjetnik, po enem letu pa je zaradi vse večjega obsega dela nastala agencija, ki iz dneva v dan raste – tako z naročniki, kot z zaposlenimi.  V dobrem letu in pol si je z različnimi video vsebinami zgradil uspešen lasten TikTok profil (33.000 sledilcev), do sedaj pa je sodeloval z več kot 30 podjetji, ki so vodilna v svojih branžah in jim z vsebino pomagal pri prepoznavnosti ter rasti v prodaji. Za naročnike je ustvaril več kot 1000 različnih videovsebin, ki so skupaj zgenerirale preko 50 milijonov ogledov. Agencija Veleven studios danes sodeluje s podjetji kot so Leone, Swy brand, Mlinotest in ostalimi, ki so vodilni v svojih panogah.  

 

 

Kje in kdaj se vidimo? 

 • Torek, 16 1. 2024
 • 18:00 – 20:00
 • ABC Hub učilnica, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana

 

Pomembno!

 • Vrednost donacije je 10€.
 • Znesek, pridobljen z donacijami, bomo podarili v dobrodelne namene.
 • Glavni sponzor dogodka je podjetje Mama Paula (ja, še ena uspešna zgodba)!

 

ZDAJ PA RES, ZGRABI PRILOŽNOST IN SE PRIJAVI 🙂

Delitev dela donacije: BOYS IN BUSINESS:

 donacija iz naslova dobrodelne okrogle mize: BOYS IN BUSINESS.
Skupaj smo zbrali 260 eur.
1/2 sredstev je bila donirano v sklad PROGRAMA BOTRSTVA in
2/2 sredstev pa je bila donirana POLETNI ŠOLI – POT DO USPEHA ŠOLA.

Splošni pogoji prijave:

Dogodek je plačljiv z namenom dobrodelnosti, z omejenim številom mest, prijava obvezna. Znesek zbranih sredstev bomo podelili v dobrodelne namene. Sredstva se zbirajo za tuj račun. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. Dogodek se fotografira. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa in s prijavo potrjujem zanimanje za članstvo in delovanje Zavoda Ypsilon in dovoljujem, da me na predloženi e-mail naslov informirajo o programu zavoda Ypsilon ter informacijah glede članstva. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

 

 

 

 

Zavod Ypsilon