https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

GIRLS IN BUSINESS

Pozor!

Pripravljamo dogodek za vse, ki vas zanimajo zgodbe in obrazi za uspešnimi slovenskimi podjetji, ki jih vodijo uspešne in prepoznavne podjetnice.

Z nami bodo Petra Parovel (SWY brand), Jasna Grbić (Tattoo Care), Teja Rosulnik (Pokie Bistro) in Nina Štefe (Čas za kavo).

Na okrogli mizi bodo delile svoje osebne izkušnje, poglede in strategije za uspeh, kar ti bo zagotovilo dragocene informacije in navdih za tvojo osebno in poslovno rast.

Spoznali bomo tudi njihove poslovne zgodbe, način organizacije poslovnega in privatnega življenja ter nasploh razsežnosti uspeha žensk v poslovnem svetu.

Vidimo se na okrogli mizi

“GIRLS in BUSSINESS”

9. 5. 2023 ob 18. uri,

 ABC HUB (spodnja etaža Emporium, Latinski trg 6, Ljubljana)

Dogodek je brezplačen za člane zavoda Ypsilon.

Za zunanje obiskovalce pa cena znaša 15 eur.

Ob prijavi na dogodek avtomatsko sodeluješ tudi v nagradni igri, kjer se poteguješ za izdelke oz. storitve naših govornic: 

  • 4x izdelek Tattoo Care, 
  • 40 eur bona za Pokie bistro,
  • čokoladice SWY, 
  • specialty kava trgovine “Čas za kavo”. 

Soorganizator dogodka je ABC accelerator. 

Število mest je omejeno!  Hitro se prijavi in ne zamudi edinstvene priložnosti za udeležbo na odmevnem spomladanskem dogodku.

Prijavi se tukaj.

 

Petra Parovel je nadvse uspešna 30-letna podjetnica, osebna trenerka, kineziologinja, certificirana prehranska svetovalka, pa tudi mama in žena. Mnogi jo poznajo kot ustanoviteljico podjetja “SWY”, ki je v zadnjih letih obnorelo Slovenijo s kvalitetnimi športnimi oblačili in raznimi produkti, vezanimi na zdrav življenski slog. Marsikoga fascinira s svojim nadvse natrpanim urnikom.

 

Jasna Grbić je svojo podjetniško pot začela pri 22 letih. Po težki operaciji hrbtenice, si je odločila prekriti brazgotino na hrbtu s tattoo-jem. Ker na trgu ni našla primerne in kvalitetne nege za svoj tattoo, jo je ustvarila sama. Znamka se zdaj imenuje “Tattoo Care”. Pri temu ji je pomagala mama, saj je magistra farmacije. Kozmetiko je prvič javno predstavila v oddaji “Štartaj Slovenija”.

 

Teja Rosulnik sama zase pravi, da je mlado, ambiciozno dekle, ki si je uresničilo svoje najstniške sanje o bistroju v srcu Ljubljane, in sicer “Pokie Bistro”. V življenju goji strast do podjetništva in stremi k temu, da si postavi kakovostno življenje z dovolj prostega časa.

 

Nina Štefe stoji za uspešno trgovino v stari Ljubljani, “Čas za kavo”, kjer marsikdo najde perfektno darilce za vsakršno priložnost. Je tudi   so-ustanoviteljica podjetja “Bossy Cafe”, ki podpira poslovno in osebno rast ambicioznih posameznic.

Prijavi se tukaj.

Splošni pogoji prijave:

Dogodek je plačljiv, brezplačen za člane, z omejenim številom mest, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. Dogodek se fotografira. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa in s prijavo potrjujem zanimanje za članstvo in delovanje Zavoda Ypsilon in dovoljujem, da me na predloženi e-mail naslov informirajo o programu zavoda Ypsilon ter informacijah glede članstva. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Zavod Ypsilon