https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Google Ads – nasveti in skrivnosti

Google Ads – nasveti in skrivnosti

Se podajaš ali že kuješ svojo podjetniško pot, obrožen/a s praktičnimi veščinami, a brez trženjske ali poslovne podlage?

Si želiš poglobiti svoje znanje digitalnega marketinga? 

Delaš z Google Ads in želiš svojo “igro” spraviti na višjo raven?Pridruži se nam 22. junija na izjemno uporabni spletni delavnici, pod vodstvom Ane Milovan, specialistke za digitalni marketing, kjer bo med interaktivno spletno delavnico razjasnila osnove in skrivnosti Google oglaševanja.

Anina pot v digitalnem marketingu se je začela s strastjo do podatkovne analize, ki jo je popeljala naravnost v svet Google oglaševanja. Njena sposobnost analiziranja podatkov ter iskanja hitrih in učinkovitih rešitev se odlično prepleta z njenim talentom za pojasnjevanje zapletenih tem na enostaven način. To je še razlog več, zakaj ti to predavanje enostavno ne sme uiti.Tvoji izdelki/storitve si zaslužijo najboljšo promocijo. Prijavi se in naredi nekaj dobrega zase!

Vidimo se 22.6. ob 18:00 uri (online).Predavanje je za člane zavoda brezplačno, za zunanje obiskovalce pa cena znaša 8 eur.

769A0216

Predavateljica: Ana Milovan

Ana Milovan  je specialistka v digitalnem marketingu, katere pot na tem področju se je začela zaradi njene strasti do analitičnega razmišljanja, in jo je vodila naravnost v svet Google oglaševanja. Njena sposobnost analiziranja podatkov ter iskanja hitrih in učinkovitih rešitev se odlično prepleta z njenim talentom za pojasnjevanje zapletenih tem na enostaven način.

PRIJAVE SO ZAPRTE.

Rezerviraj si mesto na dogodku!

Splošni pogoji prijave:

Dogodek je brezplačen, z omejenim številom mest, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. Dogodek se fotografira. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Zavod Ypsilon