https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

GOOGLE ADS: od klikov do konverzij

Imaš namen poglobiti svoje trženjsko znanje?

Si pripravljen/a dvigniti svojo podjetniško pot na višjo raven? 

Si želiš izpiliti svoje veščine in povečati možnost kvalitetne zaposlitve?

 

Pridružite se nam na 2-urni delavnici Google Ads, pod vodstvom strokovnjaka Kristjana Stibilja.

 

Delavnica bo vključevala tako pridobivanje teoretičnega znanja kot tudi praktično uporabo, učili se boste na podlagi realnih primerov in teorijo prenesli v prakso. Delavnica je prilagojena začetnikom

Udeleženci se boste naučili…:
– osnov Google Ads oglaševanja,
– kreiranja ustrezne ciljne publike,
– ustvarjanja privlačnih oglasov.
– maksimiziranja vidnosti vaših oglasov,
– povečanja števila klikov in konverzij,
– postavljanja temeljev za uspešno oglaševalsko akcijo.

Kdo je Kristjan Stibilj?

Kristjan Stibilj je motiviran vodja, strokovnjak za prestrukturiranje podjetij, podkovan je tako v marketingu kot tudi show businessu.

Je podjetnik, ki na podlagi svojih izkušenj pomaga podjetjem do boljših rezultatov, implementacije digitalnih poslovnih rešitev in je del njihovih optimizacijskih procesov. Zadnja leta uspešno krmari po svetu marketinga in na področju B2B in B2C segmentov, kot marketing consultant, sodeluje s številnimi podjetji po Sloveniji in svetu. 

Uživa v prebiranju trendov digitalnega oglaševanja, z navdušenjem spremlja analitiko in metrike, to pa s pridom uporablja za optimizacijo spletnih strani in drugih oglaševalskih aktivnosti. 

Trenutno deluje kot business developer pri Agenciji GIG ter sodeluje pri vzpostavitvi prodajnih in marketinških procesov pri Taia Translations, ABC Accelerator, GlobalPharmacia, Ars longa in drugih.  V prostem času je tudi navdušen jadralec, glasbenik, športnik in popotnik. 

“Cilj delavnice je odpreti vrata v svet Google Ads in vas opremiti z uporabnimi nasveti, ki jih lahko takoj uporabite za promocijo svojih projektov. Praktičen pristop zagotavlja, da boste delavnico zapustili s trdnim razumevanjem osnov Google Ads, pripravljeni na nadaljnje korake v dinamičnem svetu digitalnega oglaševanja. -Kristjan Stibilj

 

Izkoristil/a boš lahko tudi neposredni stik s strokovnjakom, ki vam bo ponudil konkretne odgovore na morebitna vprašanja in vam podal mnogo uporabnih nasvetov s prakse za celovito razumevanje Google oglaševanja!

Komu je delavnica namenjena?
• Mladim, ki jih zanima digitalni marketing, (bodočim) podjetnikom, študentom in vsem, ki želite izkoristiti moč Google oglaševanja.

Kje in kdaj se vidimo?
• 24.10.2023 ob 18:00.
• v ABC Hub učilnica, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana.

V drugem delu dogodka sledi še Y.mingle druženje s pogostitvijo in klepetom.

Akcija! 

Cena delavnice znaša 20eur za zunanje obiskovalce, za člane zavoda pa je brezplačna. Ob sočasni prijavi na delavnico “SEO v praksi: učinkovite tehnike za optimizacijo spletne strani”, po akcijski ceni, 35eur, prejmete dostop do obeh predavanj.

Tvoji izdelki in storitve si zaslužijo najboljšo promocijo, ti pa si zaslužiš znanje, ki si ga delijo le najboljši! 

Prijavi se zdaj in še danes investiraj v svoj uspeh! 

Želim si akcijsko ceno in se prijavljam tudi na “SEO v praksi: učinkovite tehnike za spletne strani “?
dane

Kdo si?
član Zavoda Ypsilonalumen Zavoda Ypsiloniskalec zaposlitvečlan partnerske organizacije (zapiši spodaj)drugo (zapiši spodaj)

(required)

Splošni pogoji prijave:

Dogodek je za člane Zavoda Ypsilon brezplačen, prijava obvezna, omejeno število mest, prednostne prijave na tečaj imajo člani Zavoda Ypsilon. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se tečaja ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 48ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR. Cena tečaja za zunanje udeležence je 15eur.

Dogodek se fotografira. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Zavod Ypsilon