https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Hekaton in konferenca Zavoda Ypsilon

Dobrodošli na Hekatonu in konferenci Zavoda Ypsilon!

Ali želite ostati pred krivuljo in spodbujati inovacije v svoji panogi? Potem ne iščite več! Naš dogodek je odlična priložnost za vas, da se povežete s tistimi, ki spreminjajo igre jutrišnjega dne, in pridobite dostop do najnovejših tehnologij in idej.

K udeležbi na tem dogodku vabimo tako proaktivne mlade, ki jih veseli reševanje problemov in pa podjetja, ki želijo dostop do generacij, ki bodo kreirale svet v naslednjih letih

Kako in kdaj bo dogodek potekal?

Dogodek bo potekal 21 in 22.4, prostore bomo sporočili naknadno. Skozi dogodek lahko pričakujete:

  • 2 predavanja na temo projektnega managementa in pa efektivne predstavitve svoje ideje
  • Čas za kreiranje in prijavo vaših ekip
  • Čas za izdelavo vaših idej ter predstavitev
  • Predstavitev vaših idej in rešitev podjetjem
  • Podelitev nagrade za najboljšo idejo
  • Pogostitev s hrano in pijačo

Rezervirajte si mesto na dogodku!

Se prijavljaš kot član ekipe?

S klikom na spodnji gumb lahko dostopaš do prijavnega obrazca. Vsa nadaljna navodila in informacije ti pošljemo na tvojo e-pošto.

Se prijavljate kot podjetje?

Vabimo vas, da izpolnete obrazec, do katerega lahko dostopate s klikom na spodnji gumb, ali pa nam pišete na: info@ypsilon.si

Splošni pogoji prijave:

Cena dogodka za člane je 10€, z omejenim številom mest, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. Dogodek se fotografira. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Zavod Ypsilon