https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Predavanje in delavnico “Javno nastopanje – Kako zablesteti brez treme?”

Ali si kdaj med nastopanjem v javnosti doživel/a tremo?
Ali se med govorom težko povežeš s svojim občinstvom?
Ali med govorom težko artikuliraš svoje ideje in misli?
Ali si želiš, da bi lahko govoril/a z večjo samozavestjo in vplivom pred množico?
Ali želiš s svojim javnim nastopanjem narediti trajen vtis?

 

Če si na katerokoli izmed zgornjih vprašanj odgovoril/a pritrdilno, potem je predavanje in delavnica “JAVNO NASTOPANJE – KAKO ZABLESTETI BREZ TREBE” pravi dogodek zate.

10. aprila ob 17:00 v prostorih Zavoda Ypsilon te naš govorec Islam Mušić popeljal na pot samospoznavanja in razvoja ter ti pomagal razumeti moč neverbalne in verbalne komunikacije. Dogodek je soorganiziran skupaj z združenjem WIN.

Islam Mušić je skozi svoj program pripravil nekaj sto ljudi za javno nastopanje in pitch. Mentor je v Saša Inkubatorju (naj jači poslovni inkubator v Sloveniji), profesor z 20 let izkušnjami in soustanovitelj Skillup Mentor programa.

Na delavnici javnega nastopanja se boste naučili:

  • kako pripraviti učinkovito predstavitev, vključno s pripravo na pitch.
  • Obravnavali bomo pomembnost zgodbe in zaključka, svetovali glede primernega oblačenja in delili nasvete za premagovanje treme.
  • Pogledali bomo tudi pogoste napake in dodali koristne nasvete ter trike za boljše nastopanje pred publiko.
  • Namenjeno vsem, ki želijo izboljšati svoje veščine predstavitve.
  • Delavnica bo interaktivnega tipa, tako da ogromen plus če boste pripravljeni stopiti na oder.
  • Poleg tega bo seveda Islam odgovoril na naša vprašanja.

Ne zamudi te priložnosti, da svoje veščine javnega nastopanja dvigneš na višjo raven. Pohiti, saj je število mest za ta dogodek omejeno, zato se prijavi zdaj, da si zagotoviš svoje mesto in prijave zbiramo do vključno 2.4.2024.

Delavnica in predavanje je na voljo samo članom Zavoda Ypsilon.

Dogodek je soustvarjen z združenjem WIN.

WIN je skupina ambicioznih posameznikov, ki aktivno delajo na svoji prihodnosti. Namen skupine WIN je mreženje, druženje z ljudmi podobnega mišljenja in medsebojna pomoč.

Kdaj in kje?

  • 10.4.2024
  • Ob 17.00 uri

Ne zamudite te priložnosti za učenje od izkušenega predavatelja!

PRIJAVI SE TUKAJ!

Splošni pogoji prijave:

Dogodek je plačljiv, brezplačen za člane, z omejenim številom mest, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. Dogodek se fotografira. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa in s prijavo potrjujem zanimanje za članstvo in delovanje Zavoda Ypsilon in dovoljujem, da me na predloženi e-mail naslov informirajo o programu zavoda Ypsilon ter informacijah glede članstva. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Zavod Ypsilon