https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Predavanje in delavnica: Javno nastopanje, mala mal’ca

“Javno nastopanje, mala mal’ca”

28. februarja ob 18.00

Ali si kdaj med nastopanjem v javnosti doživel/a tremo?

Ali se med govorom težko povežeš s svojim občinstvom?

Ali med govorom težko artikuliraš svoje ideje in misli?

Ali si želiš, da bi lahko govoril/a z večjo samozavestjo in vplivom pred množico?

Ali želiš s svojim javnim nastopanjem narediti trajen vtis?

Če si na katerokoli izmed zgornjih vprašanj odgovoril/a pritrdilno, potem je predavanje in delavnica “JAVNO NASTOPANJE” pravi dogodek zate. 

28. februarja ob 18:00 v prostorih Zavoda Ypsilon te bosta naša govorca Urša Kamenik in David Hriberski popeljala na pot samospoznavanja in razvoja ter ti pomagala razumeti moč neverbalne in verbalne komunikacije.

Urša se bo poglobila v svet neverbalne komunikacije, ponudila osnovne nasvete in vpoglede v to, kako lahko naša drža, glas in govorica telesa vplivajo na naše počutje in kako nas dojemajo drugi. Pripravi se, da svoje spretnosti preizkusiš z interaktivnimi vajami, ki ti bodo pomagale videti pomen neverbalne komunikacije v praksi.

David se bo osredotočil na verbalno plat javnega nastopanja ter delil nasvete in trike, ki ti bodo pomagali pri sprostitvi tik pred in med nastopom. Poslovi se od treme in blokad, ker se boš naučil/a kako vsakič izvesti samozavesten in vpliven govor.

PRIJAVI SE TUKAJ!

Še eno presenečenje…

Prvih 15 prijavljenih udeležencev bo prejelo poseben bonus – izvod Davidove knjige “TVOJA ZGODBA JE VEČJA, KOT SI TI MISLIŠ”!

Ne zamudi te priložnosti, da svoje veščine javnega nastopanja dvigneš na višjo raven. Pohiti, saj je število mest za ta dogodek omejeno, zato se prijavi zdaj, da si zagotoviš svoje mesto in prejmeš svojo bonus knjigo.

Vabljen/a na predavanje in delavnico “Javno nastopanje, mala mal’ca” z Zavodom Ypsilon

PRIJAVI SE TUKAJ!

Ursa K

Urša Kamenik je izkušena poslovna coachinja in mentorica z raznolikim akademskim ozadjem.

Prav tako je tudi direktorica našega Zavoda Ypsilon. Z magisterijem iz mednarodne ekonomije in diplomo iz angleščine in analitične filozofije ima obsežno znanje in izkušnje na svojem področju. Z več kot 100 uspešnimi projekti, povezanimi z javnim nastopanjem, komunikacijo in debatami, je dobro opremljena, da posameznikom in podjetjem pomaga najti svoj potencial za smiselno in cvetoče življenje. 

Več o Urši najdeš na ursha-coaching.com.

David Hriberski je uspešen podjetnik, coach, predavatelj in avtor knjige “Tvoja zgodba je večja, kot si ti misliš” ter priročnika “Klub 5.ure”.

Je govorec, ki je delil svojo zgodbo na TEDx-Slovenija pred več kot 7000 udeleženci. Močno verjame v osebnostno rast, seminarje in knjige, vendar še bolj verjame v akcijo. Meni, da nič ne pride brez dejanskega gibanja in dela na sebi, saj mora biti človek vedno v gibanju kot voda, ki vedno najde pot. 

Več o Davidu najdeš na davidhriberski.com

03_David Hriberski

Rezerviraj si mesto na dogodku!

Prijava: klikni tukaj.

Cena: Za člane Zavoda Ypsilon brezplačno, zunanji obiskovalci 8 €Splošni pogoji prijave:

Dogodek je plačljiv z omejenim številom mest, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. Dogodek se fotografira. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Zavod Ypsilon