https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Delavnica javnega nastopanja

Se tudi ti izogibaš javnemu nastopanju? Nisi edina/-a! Strah pred javnim nastopanjem je namreč eden izmed pogostejših.

Osvojena veščina javnega nastopanja s seboj prinaša veliko prednosti, med drugim izboljša samozavest, raziskovalne in deduktivne sposobnosti ter samo sposobnost zagovarjanja.

V Zavodu Ypsilon zato organiziramo delavnico javnega nastopanja, ki jo bo vodila Meta Grošelj – pisateljica, predavateljica, coachinja in trenerka retorike.

V enodnevni delavnici javnega nastopanja se bomo spoznali z načini javnega nastopanja ter nasveti, kako postati boljši govorec. Podrobneje si bomo pogledali tri stebre javnega nastopanja – neverbalno komunikacijo, predpripravo in govor, hkrati pa tudi z možnostmi za izboljšanje le-teh. Uspešen in samozavesten nastop velikokrat pokvari trema, zato se bomo posvetili tudi vzrokom zanjo in s kakšnimi prijemi jo lahko obvladamo. Več informacij najdeš pod prijavnico.

Kdaj in kje poteka delavnica:

Delavnica traja 3 šolske ure in bo potekala  27. maja v časovnem terminu od 18.00 do 20.00, online na platformi ZOOM.

Kaj delavnica obsega?

  • Predstavitev tematike javnega nastopanja in prezentacije, ter ključni nasveti kako postati boljši govorec
  • Trije stebri javnega nastopanja (predpriprava, neverbalna komunikacija, govor)
  • Nekaj zelo učinkovitih namigov za zboljšanje neverbalne komunikacije 
  • Soočanje s tremo pred nastopi, kje so vzroki in odpravljanje le-teh (obvladovanje treme)
  • Praktične vaje za samozavestnejše nastope ter vaje sproščanja
  • Kako uporabiti svoj karakter za dober nastop, prepoznati potenciale svoje osebnosti

Na delavnici se bomo preizkusili v praktičnih vajah, s katerimi bomo izpilili pripovedovanje zgodb, ki naredijo vsak javni nastop bolj zanimiv. Osredotočili se bomo tudi na uporabo rok, pavz in mašil med javnim nastopom, ter pomembnostjo očesnega stika.

Kdo je predavatelj/-ica:

Meta Grošelj je pisateljica, predavateljica, coachinja in trenerka retorike. Prepričana je, da je prav v našem načinu komuniciranja moč najti izvor kot tudi zdravilo za naše izzive. Zato zavzeto pomaga ljudem in podjetniškim timom prepričljivo uporabljati svoj glas, da bi navdušili, motivirali, prepričali vašo publiko. Pred kratkim je izšla njena druga knjiga Verjemi v svoj glas, skupaj z istoimenskim spletnim programom za trening veščin govorništva.

Meta je izkušnje je nabirala za radijskimi mikrofoni, skoraj desetletje se je pilila v oglaševalsko marketinški branži, 2015 pa je začela delovati na Akademiji profesionalnih govorcev v Londonu. Dve leti je kot Academy Coaching Executive urila podjetnike, umetnike, strokovnjake s celega prodaje z odra, ki ji je za vselej spremenila pogled na “ameriški” način vplivanja in prepričevanja. Kot govorka se je tudi sama pilila na mnogih konferencah, predavanjih in drugih dogodkih pri nas in tudi tujini. 

Več o njej in njenih projetkih si lahko prebereš tukaj.


Kotizacija:

  •  Redna kotizacija: 30,00 €
  • Kotizacija za člane Zavoda Ypsilon: 3,00 € (90% popust)
  • Kotizacija za iskalce zaposlitve*: 20,10 € (33% popust)
  • Partnerska cena: 20,10 € (33% popust)

*Ob prijavi je potrebno predložiti potrdilo o vpisu v evidenco brezposelnih oseb na ZRSZ. Vse navedene cene vključujejo DDV.

Ne zamudi te izjemne priložnosti in se prijavi zdaj! Število mest je omejeno!

Zavod Ypsilon