https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

kadrovski dogodek: “SPEED HIRE z Zavodom Ypsilon.”

Iz Zavoda Ypsilon vas vabimo na kadrovski dogodek, imenovan “SPEED HIRE z Zavodom Ypsilon.”

ki se bo odvijal 28. marca ob 14.30 v prostorih Zavoda Ypsilon.

Namen dogodka je predstaviti mlade potencialne kandidate podjetjem, ki iščejo kader takšnega profila.

 

 

 

KAJ JE SPEED HIRE?

Dogodek SPEED HIRE ali “hitri zmenki zaposlovanja” je metoda potencialnega zaposlovanja, ki vključuje spoznavanje ter predstavitev vodij kadrovanja podjetij ter kandidatov za razgovor.

KAKO POTEKA?

Format dogodka običajno vključuje več krogov razgovorov, ki trajajo okoli 6 minut, vsak kandidat pa bo imel možnost izbirati med različnimi podjetji in intervjuji.

Neobvezujoči 6 minutni razgovori bodo dali tako tebi kot delodajalcu priložnost, da se predstavita. Morda pa bo eden izmed intervjujev tisti pravi “match made in heaven”. Če ne poskusiš, ne veš.

Po oddani prijavi kandidatov opravimo z njimi ONLINE predizbor za udeležitev dogodka. Trajal bo približno 6 minut na kandidata. Namen predizbora je zagotoviti najkvalitetnejše in najbolj ustrezne kandidate za prijavljena podjetja.

Pričetek dogodka bo ob 14:30 uri

NAMEN:

Kje in kako najti mlade in perspektivne posameznike, ki bodo čez nekaj let vodje v podjetjih?
Kadre, ki so polni elana in novih idej, saj so odraščali v časih ko se vse zdi mogoče?

To so samo nekatera vprašanja s katerimi se podjetja dandanes redno soočajo pri iskanju in zaposlovanju novega kadra.

Na drugi strani pa si morda pravkar zaključil/a s študijem in iščeš zaposlitev?
Imaš službo a nisi prepričan/a, da ti zares ustreza?
Razmišljaš o spremembi kariere?

Potem pridi in spoznaj velika slovenska podjetja, ki so v iskanju kadra tvojega profila.

Prijave zbiramo do 20.03.2023 in ne obvezujemo k zaposlitvi kandidatov ali sprejemamo ponudbe.

Pridi in naredi svoj prvi korak v smeri tvoje nove, najboljše zaposlitve!

SI ISKALEC ZAPOSLITVE?

Potem bomo veseli tvojih prijav, če si pripravljen/a:

  • Obvezna prijava, ki zagotovi tvojo prisotnost na dogodku,
  • na 6 minutni predizborni postopek,
  • si vzeti 1,5 uri časa, ki ga boš posvetil/a spoznavanju delodajalcev.
Prijavnica za udeležence

SE PRIJAVLJATE KOT PODJETJE?

Zahteve za prijavo:

  • 100€ + DDV prijave,
  • prisoten predstavnik vašega podjetja, ki bo izvajal pogovore.
Prijavnica za podjetja

PODJETJA, ki bodo lahko tvoj “sanjski karierni match”:

???? Agilcon je največji regionalni partner družbe Salesforce, ki ima pisarne v Ljubljani, Zagrebu in Beogradu. Njihova osrednja dejavnost je implementacija CRM in HRM rešitev pri uspešnih in priznanih podjetjih v regiji. Ponosni so na svojo timsko kulturo ter sodelavce. Glavni komponenti njihove kulture sta dobro počutje in nenehna rast zaposlenih, saj se zavedajo, da lahko le tako nudijo najboljše storitve strankam.
???? Iskraemeco je med vodilnimi in tehnološko najnaprednejšimi mednarodnimi ponudniki zanesljivih, inovativnih in prilagodljivih rešitev na področju pametnega merjenja. Njihove poslovne odločitve temeljijo na brezhibnem portfelju rešitev in strastnem odnosu do trajnostnega razvoja. Podjetje je kot globalna blagovna znamka s svojimi rešitvami prisoten v več kot 80 državah sveta.
???? Telekom Slovenije je dinamično in inovativno podjetje, ki postavlja nove standarde v svetu IKT-storitev in rešitev. Če želite soustvarjati digitalno prihodnost Slovenije, potem je Telekom Slovenije prava izbira za vas.
???? Družba Setcce je mednarodno prepoznan ponudnik za informacijsko varnost ter raziskavo in razvoj programske opreme za e-poslovanje, ki strankam omogočajo digitalno preobrazbo na varčen, zakonit in inovativen način. Če si inovativen posameznik z željo po digitalni preobrazbi in želiš sodelovati pri oblikovanju najnaprednejših rešitev za upravljanje digitalnih transakcij, potem boš na pravem mestu!
???? Majkdrop entertainment brands predstavlja način dela in mladostno svežino na področju komuniciranja znamk, tako storitev, kot produktov. Ukvarjamo se z gradnjo znamk, njihovo komunikacijo in postavitvijo v skupnosti ter ustvarjanjem zgodb. Majkdrop brands zato kreativno pristopa k ustvarjanju znamk in njihovi komunikaciji za različne naročnike, z načelom individualnega pristopa, doslednosti in drugačnosti, predvsem pa verjamemo v sledenje vrednotam in osnovni zgodbi ter viziji znamk.
???? Visokotehnološko podjetje Tom PIT velja s svojo platformo Tom PIT.connected za pravega specialista na področju digitalizacije in digitalne preobrazbe. Pohvalijo se lahko z dejstvom, da so edini ponudnik na tržišču, ki z lastno tehnologijo, celotno paleto digitalnih vsebin, podatkovnim centrom, celovitim naborom digitalnih storitev in outsourcingom ekspertnih znanj zagotavljajo digitalno preobrazbo kot celovito storitev. 

Zavod Ypsilon