https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

“Kako do prvih uporabnikov in kupcev”

Odkrijte skrivnosti pridobivanja prvih uporabnikov in kupcev! 

Nova podjetja večinoma spodletijo zaradi neuspešnega soočanja z izzivom pridobivanja prvih strank. Že poznaš pravi način za iskanje prvih uporabnikov oziroma kupcev ter uspešen prodor na trg? Če je odgovor NE ali NE VEM, je ta dogodek tvoja vstopnica v uspešno podjetništvo. 

 

 

Matej Rus iz Tovarne podjemov se že več kot 20 let ukvarja s sistematično podporo podjetnikom, svoje znanje in izkušnje pa bo delil skozi delavnico, ki bo osredotočena na pripravo in izvedbo prave strategije tržnega nastopa za tvoje podjetje.

 

 

Naučil/a se boš:

  • Kako prepoznati potencialne kupce, ki jih je treba aktivno pritegniti.
  • Kako kupci sprejemajo odločitve o nakupu izdelkov in storitev.
  • Kako lahko startup podjetje doseže tisti “tipping point.”
  • Kako identificirati prve uporabnike in kupce ter jih prepričati.
  • Kako ti lahko prvi kupci pomagajo pri prodoru na trgu.

Kdaj in kje?

  • 15.11.2023
  • 17:00 – 18:30
  • Online

Ne zamudite te priložnosti za učenje od izkušenega mentorja!

Posebna ponudba! 

Srečanje je za člane zavoda brezplačno, medtem ko zunanji obiskovalci prispevajo 5 EUR za udeležbo.

Ne zamudi te priložnosti za učenje od izkušenega mentorja in trgu ponudi prave rešitve, jih pravočasno prilagodi, najdi prve kupce in nadaljuj z iskanjem novih zdaj! 

Kdo si?
član Zavoda Ypsilonalumen Zavoda Ypsiloniskalec zaposlitvečlan partnerske organizacije (zapiši spodaj)drugo (zapiši spodaj)

(required)

Splošni pogoji prijave:

Dogodek je plačljiv, brezplačen za člane, z omejenim številom mest, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. Dogodek se fotografira. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa in s prijavo potrjujem zanimanje za članstvo in delovanje Zavoda Ypsilon in dovoljujem, da me na predloženi e-mail naslov informirajo o programu zavoda Ypsilon ter informacijah glede članstva. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Zavod Ypsilon