https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Spoznaj in obvladaj Linkedin – ONLINE

Kaj mi pa bo ta LinkedIn?

Imam profil, ampak ga ne znam uporabljati…

Kaj je namen te platforme in kako najdem job?

Je danes res tako pomembno imeti LinkedIn?

 

 Na delavnici bomo spoznali načine, kako si z njegovo pomočjo lahko pomagamo graditi karierno pot, širimo svojo mrežo in najdemo službo.

 

Naredi prvi korak na svoji karierni poti in se nam pridruži 🙂

ypsilon delavnica linkedin

Če se zgornje besedilo sklada s tvojimi interesi, se nam pridruži na

YPSILON DELAVNICI

“Spoznaj in obvladaj Linkedin“

 

Povabili smo strokovnjaka, ki to področje obvlada:

Z nami bo naš bivši direktor Zavoda Ypsilon Matic Žmuc, strokovnjak na področju marketinških komunikacij, implementacij marketinških strategij in gradnje blagovnih znamk.

Delavnica aktivno prepleta teorijo LinkedIna s praktičnimi primeri in praktičnimi nalogami za udeležence. Dinamika sledi pozornosti publike. Trajanje delavnice: 120 minut 

Lokacija in začetek predavanja:

Delavnica bo potekala 6.12.2022, ob 18.00 uri – ONLINE

 Cena predavanja je 15 eur, za člane všteto v ceno članstva.

linkedin online

Spoznali bomo LinkedIn v teoriji in praksi, vse priložnosti, ki jih ponuja, in najnovejše tehnike mreženja, ki jih lahko izkoristimo sebi v prid. Delavnica bo vsebovala:

Komu je delavnica namenjena?

Mladim med 18 in 35 let starosti.

Predvsem pa tebi, v kolikor si želiš vedeti več o:

  • iskanju načinov, kako si lahko z LinkedInom pomagamo na karierni poti,
  • načinih, kako s pomočjo platforme poiskati službo,
  • primeri, kako s pomočjo LinkedIna širiti svojo mrežo,
  • ustvarjanje in izboljševanje lastnega LinkedIn profila,
  • praktični primeri dobrih objav,
  • pridobivanje znanja, kako ga uporabljati za želene rezultate
  • in še mnogo več. (Če nas spremljaš na socialnih medijih tam lahko zastaviš vprašanje za g. Matica, ki jih bo odgovoril na delavnici)

Kdo si?
član Zavoda Ypsilonalumen Zavoda Ypsiloniskalec zaposlitvečlan partnerske organizacije (zapiši spodaj)drugo (zapiši spodaj)

(required)

Spoznaj gosta:

Matic Žmuc

 

Matic Žmuc je vodja marketinških komunikacij za nove produkte pri podjetju A1 Slovenija. Njegov portfelj priča o nizu ustvarjenih in uspešno implementiranih marketinških strategij. Pred prihodom v A1 Slovenija je snoval marketinške akcije in gradil blagovno znamko v fintech podjetju MBILLS. Skupaj z ekipo sodelavcev je močno dvignil zavedanje o blagovni znamki mBills in iz ambicioznega startupa zgradil vodilno mobilno denarnico v Sloveniji, ki je bila prepoznana kotnajboljša mobilna aplikacija za e-plačila v Srednji Evropi. Zdaj v A1 Slovenija skrbi za vzpostavitev in razvoj komunikacijskih strategij na področju novih produktnih segmentov. Organizacija AmCham Slovenija ga je letos izbrala med največje potenciale med mladimi talenti, medij Metropolitan pa ga je uvrstil med 33 Slovencev pod 33 let, ki na svojem področju dosegajo izjemne uspehe. Svoj prosti čas namenja tudi mentorstvu mladih marketingašev za spodbudo na začetku njihove karierne poti.

 

Splošni pogoji prijave:

Dogodek je plačljiv, prijava obvezna, omejeno število mest, prednostne prijave na tečaj imajo člani Zavoda Ypsilon. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se tečaja ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se fotografira. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Zavod Ypsilon