https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

“Nakup nepremičnine – pametno in ozaveščeno do prvega stanovanja”

Ste kdaj razmišljali o nakupu nepremičnine v Sloveniji, a niste prepričani, kako se lotiti tega koraka?
Potem je to predavanje za vas!
Pridružite se nam, ko bomo raziskovali različne vidike nepremičninskega trga v Sloveniji in vam ponudili koristne informacije za nakup vaše prve nepremičnine.

Vabljen/a na predavanje

“Nakup nepremičnine – pametno in ozaveščeno do prvega stanovanja”. 

v sodelovanju z CAFUTA NEPREMIČNINE 

 

Lokacija in začetek predavanja: ​​Sreda, 8.3.2023 ob 17:30 v našem prostoru.

 ABC HUB (spodnja etaža Emporium Ljubljana)

Dogodek je brezplačen.

Komu je predavanje namenjeno?

Vsem tistim, ki ste prvič na trgu nepremičnin ali če želite nadgraditi svoje znanje o tem, kako deluje nepremičninski trg v Sloveniji. Tudi če že imate izkušnje z nakupom nepremičnin, boste našli koristne informacije o novih trendih in spremembah na trenutnem trgu nepremičnin.

 

Kaj bo predavanje vsebovalo?

  1. Osnove (Kaj je nepremičnina in kaj določa njeno vrednost?).
  2. Pregled trga nepremičnin v preteklosti (vir letna poročila GURS, primerjalnik in vzrok za rast cen) ter sedanjost (pregled nepremičninskega trga 2022 in 2023, cene na m2 v Sloveniji po 5 največjih mestih, cene v Ljubljani).
  3. Transparentne informacije o gibanju cen nepremičnin na mikro nivoju.
  4. Prihodnost (preobrat nepremičninskega trga se že dogaja, kaj opažamo sedaj in kaj mislimo, da bo v prihodnje).
  5. Kako do prvega stanovanja? (Kako zaznati prenapihnjeno ceno? Kupiti z gotovino ali kreditom? Do kdaj moramo nepremičnino kupiti? Katere dokumente mora imeti stanovanje pred nakupom? Na kaj biti pozoren?)
  6. Razlika med nakupom stanovanja za lastno uporabo in nakupom stanovanja kot investicijo. 
  7. Tips and tricks. Kako se pogajati za boljšo ceno nepremičnine? 

 

Vabljeni na predavanje o nepremičninah – skupaj bomo odkrili vse, kar morate vedeti!

Prijavi se tukaj:

Kdo si?
član Zavoda Ypsilonalumen Zavoda Ypsiloniskalec zaposlitvečlan partnerske organizacije (zapiši spodaj)drugo (zapiši spodaj)

(required)

HD 1200px, LARA, white

Predavateljica: Lara Cafuta, Real estate agent

Lara Cafuta je uspešna nepremičninska posrednica, ki deluje na področju od Maribora do Ljubljane v ekipi Kapitol (KW Slovenia). S svojim znanjem digitalnega oglaševanja nepremičnin spreminja svet nepremičninske industrije. Osredotoča se na prodajo naložbenih nepremičnin, večstanovanjskih novogradenj ter prenovljenih in rabljenih stanovanjskih nepremičnin.

Rezerviraj si mesto na dogodku!

Kdo si?
član Zavoda Ypsilonalumen Zavoda Ypsiloniskalec zaposlitvečlan partnerske organizacije (zapiši spodaj)drugo (zapiši spodaj)

(required)

Splošni pogoji prijave:

Dogodek je brezplačen, z omejenim številom mest, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. Dogodek se fotografira. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Zavod Ypsilon