https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

NIČ NI OVIRA Z DARKOM ĐURIĆEM

   ” Z ENO ROKO PROTI TOKU “,  KAJ PRAVIŠ, JE MOGOČE ?  

   Pridi, prisluhni njegovim besedam, ki nosijo močno sporočilo. 

   V vsakem od nas se skriva moč, ki jo lahko sprostimo, ko se odločimo stopiti iz cone udobja in se soočiti z izzivi.

⇒ Ne glede na življenjske ovire, Darko ni le plavalec, temveč svetovni prvak. Kaj je tvoj izgovor za neuspeh?”

KAJ PRIČAKOVATI:

  • nasvete iz prve roke,
  • življenjsko zgodbo, kjer ostaneš brez besed,
  • in zlasti veliko motivacije in navdušenja za naprej!!

Iz prve roke boste izvedeli, kako je Darko premagoval ovire v svojem življenju in kako je skozi življenje uspeval, kot on sam pravi “z eno roko proti toku”. Njegova zgodba bo navdih za vse, ki iščejo motivacijo in navdušenje za premagovanje lastnih izzivov. 

Pričakujte se, pogovor, inspirativni nastop in prijetno druženje. Idealno za mlade in vse, ki verjamejo da ovire služijo le za premagovanje.”

 

 

????‍♀️????‍♀️????‍♀️PRIPELJI PRIJATELJA , PRIJATELJICO IN MU ZAGOTOVI BREZPLAČNO VSTOPNICO!!!✌️
(1+1 GRATIS), samo pri prijavi dopiši koga boš pripeljal

PRIJAVE BODO KMALU ODPRTE!!

 

Kje in kdaj se vidimo? 

  • Torek, 20.02.2024
  • 18:00 – 20:00
  • V prostorih zavoda Ypsilon, ABC Hub učilnica, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana
  • Po dogodku sledi še Y.mingle druženje 

 

KDO JE DARKO ĐURIĆ?

Darko je, kljub svoji življenjski invalidnosti, navdihujoča oseba s fascinantno potjo in dosežki. Rodil se je brez nog in leve roke ter preživel otroštvo v zavodu, dokler ga ni kot dveletnega dečka sprejela v svojo šestčlansko družino Debeljakova iz Podbrezij. Darko je prvič stal s protezami pri dveh letih, nenehno se učil hoje in premagoval izzive protez.

Osnovno in srednjo šolo je obiskoval v domačih krajih, nato pa se je odločil za študij na Fakulteti za šport. Po prvem letniku je prešel na Fakulteto za poslovne vede pri Katoliškem inštitutu. Darko je svojo športno pot začel s sedečo odbojko, a se je nato resneje posvetil plavanju.

S svojim talentom in vztrajnostjo je leta 2012 dosegel izjemne uspehe na Paraolimpijadi v Londonu, kjer je osvojil več uvrstitev v finale in popravil svetovni rekord na 50 m delfin. Njegov največji dosežek pa je prišel na svetovnem prvenstvu v Montrealu leta 2013, kjer je postal dvakratni svetovni prvak in osvojil srebro na 200 m prosto.

Njegova zgodba odseva izjemno voljo, trud in energijo, ki so pripomogli tudi k prizadevanjem za boljše razdeljevanje sredstev Zveze za šport invalidov. S svojim optimizmom živi polno življenje in še naprej gradi mostove med invalidnostjo in dosežki.

Je pa Darko tudi soustanovitelj startup podjetja in trenutno manager v paraodbojki. Zanimivo je tudi to, da je Darko začel z odbojko, zaslovel v plavanju in je danes na položaju vodilnih v paraodbojkarski zvezi. 

 

Pomembno!
Cena dogodka bo 5eur za zunanje obiskovalce, za člane zavoda pa je brezplačna.

 

DATUM IZVEDBE DOGODKA SPOROČIMO V KMALU.

                   

 

 

Splošni pogoji prijave:

Dogodek je plačljiv, brezplačen za člane, z omejenim številom mest, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. Dogodek se fotografira. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa in s prijavo potrjujem zanimanje za članstvo in delovanje Zavoda Ypsilon in dovoljujem, da me na predloženi e-mail naslov informirajo o programu zavoda Ypsilon ter informacijah glede članstva. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

 

Zavod Ypsilon