https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

“Od Astra.si do LIT.si: Q&A z Andrejem P. Škrabo“

Prihaja ekskluzivno Q&A srečanje z Andrejem P. Škrabo: “Pogovor o digitalni poti in projektih Astra.si ter LIT.si!”

V dobi, ko je digitalna prisotnost ključna za uspeh in ko se vse več ljudi obrača k spletnemu učenju, se pojavljajo osebe, ki zaznamujejo to smer in delajo revolucijo v načinu, kako se učimo. Andrej P. Škraba, ustanovitelj Astra.si, je ena takšnih oseb.

 

Andrej ni le ustanovitelj priljubljenega portala Astra.si, ki je z več kot 2.500 brezplačnimi video vsebinami in več kot 25 milijoni ogledov postal eden najbolj priljubljenih tutorjev, ampak je tudi strokovnjak na področju marketinga. S svojimi izkušnjami iz uspešnih slovenskih podjetij kot so EKWB in NiceHash ter svetovanjem podjetjem v DLT industriji, prinaša globok vpogled v svet digitalnega marketinga in poslovanja.

 

Na tem srečanju, ki je v formatu Q&A, imaš edinstveno priložnost zastaviti Andreju svoja vprašanja in pridobiti dragocene vpoglede, ki ti lahko razkrijejo pot do uspeha v digitalnem svetu.

Za koga je srečanje idealno?

  • Za vse, ki jih zanima digitalni svet, izdelava in vodenje spletnih projektov, marketing, podjetništvo in inovacije. Za študente, podjetnike, marketinške strokovnjake in vse, ki želijo razširiti svoja znanja in vpoglede v digitalno industrijo.

Kje in kdaj se vidimo?

  • 7.11.2023  med 18:00-19:30 
  • ABC Hub učilnica, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana

Posebna ponudba! 

Srečanje je za člane zavoda brezplačno, medtem ko zunanji obiskovalci prispevajo 10 EUR za udeležbo.

Ne zamudi priložnosti, da se povežeš z eno izmed vodilnih osebnosti v slovenskem digitalnem prostoru. Pridobi znanje, vpoglede in inspiracijo za svojo naslednjo poslovno potezo.

Kdo si?
član Zavoda Ypsilonalumen Zavoda Ypsiloniskalec zaposlitvečlan partnerske organizacije (zapiši spodaj)drugo (zapiši spodaj)

(required)

Splošni pogoji prijave:

Dogodek je plačljiv, brezplačen za člane, z omejenim številom mest, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. Dogodek se fotografira. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa in s prijavo potrjujem zanimanje za članstvo in delovanje Zavoda Ypsilon in dovoljujem, da me na predloženi e-mail naslov informirajo o programu zavoda Ypsilon ter informacijah glede članstva. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Zavod Ypsilon