https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Okrogla miza AI in business – uporaba v praksi in kako naprej

Umetna Inteligenca (AI) – že veš kaj je in kako si lahko z njo pomagaš?

Si že slišal/a grožnje, da bo AI spremenila poklice in si želiš naučiti uporabe orodij preden bo prepozno?

Imaš preveč dela in želiš vedeti kako ti AI lahko pomaga pri razbremenitvi?

No, potem je ta okrogla miza prava zate! Pridi poslušat debato Tima, Tilna in Robija, ki se že leta ukvarjajo z razvojem in študijem umetne inteligence. Mizo bo vodila naša Urša, ki pa je tuda sama strastna spremljevalka razvoja AI.

Debata okrogle mize se bo vrtela okoli uporabnosti umetne inteligence ter praktičnih nasvetov in primerov za dejansko vključitev AI orodij v naše delovno in privatno okolje. Primerna je za bolj in manj (sploh ne) dobre poznavalce AI.

Udeleženci boste slišali:

  • kaj AI sploh je in na kakšen način deluje,
  • kako se AI že uporablja v praksi,
  • kako bo AI spremenil poklice,
  • katera AI orodja so nam dostopna in za kaj jih uporabljamo,
  • nasvete (tips and tricks) za uporabo teh orodij v poslovnem svetu.

 

Kdo so naši sogovorniki?

 

Robi Pritržnik je diplomiran iz računalništva in informacijskih tehnologij ter ima dodatno pedagoško in andragoško izobrazbo, skupaj s certifikati za upravljanje tveganj informacijske varnosti in etično hekanje. Ima obsežne izkušnje v startupih in velikih podjetjih ter je izjemno vešč v managementu, informacijskih tehnologijah, projektnem vodenju in komunikaciji, kar ga je pripeljalo do pozicije izvršni direktor v podjetju Foreach Labs. Tam vodi prodajo, trženje in razvoj ter ekipo za inovativne rešitve s tehnologijami, kot so AR, VR, Metaverse, AI/ML.

 

 

 

Tilen Krivec vodi ecommerce pospeševalnik Blink in je product lead za Automatic Content, je v svojih ecommerce podjetjih v Blink-u že praktično vse poslovne procese integrirala AI rešitve. S projektom Automatic Content se razvijajo sistemi za avtomatizacijo pisanja vsebine za 

različna podjetja. S svojimi AI rešitvami omogoča hitro ustvarjanje produktih opisov, email kampanj, blog in PR člankov, vsebin za landing page, socialnih objav, vedno v tonu blagovne znamke in z visoko kakovostjo, primerljivo s kvaliteto senior copywriterjev.

Njihov produkt se širi tudi v avtomatizacijo procesov za ecommerce podjetja, še posebej marketplaces, kjer se uporablja avtomatsko kategorizacijo izdelkov, dodeljevanje atributov izdelkom in podobne rešitve.

 

Tim Berce je soustanovitelj podjetja Automatic Content, kjer avtomatizira delovne procese z uporabo jezikovnih modelov in utira pot za prihodnost AI vsebin. Svojo kariero je začel v trženju neposrednega odziva, zdaj med drugim dela tudi kot marketinški svetovalec podjetjem v ZDA, Evropi in na Bližnjem vzhodu.

 

 

 

 

Kje in kdaj se vidimo? 

  • 21. 11. 2023
  • 19:00 – 21:00
  • ABC Hub učilnica, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana

Pomembno!
Cena dogodka znaša 7€ za zunanje obiskovalce, za člane zavoda pa je brezplačna.

“Ne pusti, da te povozi čas. Pridi, uči se in mreži se, pa boš videl/a, da bodo kar naenkrat vsa vrata odprta!”

PRIJAVI SE TUKAJ in že danes investiraj v svoj uspeh!   

 

Splošni pogoji prijave:

Dogodek je plačljiv, brezplačen za člane, z omejenim številom mest, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. Dogodek se fotografira. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa in s prijavo potrjujem zanimanje za članstvo in delovanje Zavoda Ypsilon in dovoljujem, da me na predloženi e-mail naslov informirajo o programu zavoda Ypsilon ter informacijah glede članstva. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Zavod Ypsilon