https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Dobrodelna okrogla miza: RAVNOVESJE MED KARIERO IN SREČO

RAVNOVESJE MED KARIERO IN SREČO

Dobrodelna okrogla miza z znanimi gosti:

Aljoša Bagola, Klemen Selakovič, Anja Ramšak

Ravnovesje dandanes velja za veščino, ki je zaradi naglice življenja in kupa obveznosti marsikdo ne obvlada. Vse večkrat moramo izbirati med poslovnim napredkom in kvaliteto življenja. Nastopijo trenutki, kjer večino svojega časa in energije usmerimo le v eno izmed področij medtem ko pa ostala zanemarimo. Ti trenutki zlahka prerastejo v teden, mesec, leto ali več. Kako torej krmariti med privatnim in poslovnim življenjem ter hkrati ohranjati srečo?

Kdaj je vredno reči »ne«?

Kaj je vredno tvegati?

Kakšne naj bodo naše prioritete? 

Vse to in še več bomo debatirali 14. decembra na dobrodelni okrogli mizi zavoda Ypsilon, kjer bodo znani govorci izpostavili svoje izkušnje in nasvete na področju ravnovesja iz prve roke.

Ker marsikdo nima možnosti preživeti božiča na toplem in varnem, bo celoten izkupiček donacije in honorarjev govorcev podarjen v dobrodelne namene, in sicer za sklad božičnega maratona Radia 1 ter za fundacijo v boju proti malariji. To je super priložnost, da narediš nekaj zase in pomagaš nekomu v stiski.

30

Aljoša Bagola, priznan in večkrat nagrajen kreativni direktor, predavatelj in pisatelj, je mnogim poznan tudi po knjižni uspešnici »Kako izgoreti«. Izkušnja z izgorelostjo ga je pripeljala do zanimivih spoznanj, kako se učinkovito spoprijeti s podivjanostjo sodobnega sveta ter v nevihti obveznosti najti zavetje pomirjenosti in optimizma.

31

Klemen Selakovič, UX in UI dizajner, stoji za enim izmed najbolj poslušanih podcastov v Sloveniji – Aidea. Prav tako je tudi on prejemnik mnogih nagrad iz področja kreativnosti. Sam je skeptičen glede ujemanja posameznikovega zadovoljstva in povečane produktivnosti zaradi kapitalističnih ciljev.

32

Anja Ramšak, simpatična radijska voditeljica in raziskovalka notranjega, se je Sloveniji prvotno predstavila v oddaji Denis Avdić šov, danes pa vodi popoldansko oddajo ŠOU Domov. Pred kratkim je z javnostjo delila zgodbo svoje izkušnje izgorelosti in doživljanja paničnih napadov. Poudarja, da se v prekomerni prijaznosti do drugih in ignoriranju lastnih želja, lahko hitro izgubimo. S težavo se je pogumno spopadla in našla pot k ravnovesju.  

 

Rezerviraj si mesto na dobrodelnem dogodku!

Kdo si?
član Zavoda Ypsilonalumen Zavoda Ypsiloniskalec zaposlitvečlan partnerske organizacije (zapiši spodaj)drugo (zapiši spodaj)

(required)

Okroglo mizo toplo priporočamo vsem, ki vam prenatrpan tempo pogosto vzame preveč dragocenega časa zase in za bližnje. 

Vrednost donacije za nečlane zavoda je 8 eur.

V slogu božičnega duha, bodo honorarji govorcev in znesek prodanih vstopnic podarjeni v dobrodelne namene:

– v sklad dobrodelnega maratona Radia 1 ter fundaciji boja proti Malariji

 

Vidimo se 14.12.2022 ob 19:00 v učilnici ABC hub.

Emporium Ljubljana, Latinski trg 6, pritličje.

 

 

Delitev dela donacije: Ravnovesje 2022:

 donacija iz naslova dobrodelne okrogle mize: RAVNOVESJE MED KARIERO IN SREČO.
Skupaj smo zbrali 506 eur.
1/2 sredstev je bila donirano v sklad dobrodelnega maratona Radia 1: USTANOVA RADIO 1 (ENA) – FUNDACIJA PREPROSTO BLIZU.
2/2 sredstev pa je bila donirana fundaciji boja proti Malariji: Against Malaria Foundation.

Splošni pogoji prijave:

Dogodek je plačljiv z namenom dobrodelnosti, neomejenim številom mest, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. Dogodek se fotografira. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Zavod Ypsilon