https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Plesno popoldne z Zavodom Ypsilon – Odkrijte ritem, ki vas poganja!

Plesno popoldne z Zavodom Ypsilon – Odkrijte ritem, ki vas poganja!

Ste pripravljeni na plesno popotovanje, ki bo razgibalo vaše telo in duha? Zavod Ypsilon vas vabi na ekskluzivno “Plesno popoldne”, kjer boste lahko odkrili ples, ki najbolj odzvanja z vašim srcem! 

 

Kdaj? 6. december 2023, od 17:00 do 22:00

Kje? Latinski trg 6, 1000 Ljubljana. Stavba Emporium, prostori Zavoda Ypsilon (pritličje).

 

Program:

17:00 – 18:00: Urban Kiz z Ajdo in Špelo – začutite urbani utrip!

18:15 – 19:15: Linijska salsa s Siente Studiom in Katarino Gregorič – pustite, da vas salsa zapelje!

19:30 – 20:30: Bachata z Matejem in Lauro – prepustite se strasti!

20:30 – 22:00: Druženje, preplesavanje in plesna zabava – vaš čas, da zablestite 😉

 

ZAKAJ PRITI NA PLESNO POPOLDNE?

Odkrijte svoj ples: Preizkusite se v Urban Kizu, Bachati in Salsi in najdite ples, ki vam je pisan na kožo.

Brez obveznosti: Ni vam treba sklepati dolgoročnih obveznosti – pridite, plešite in če vam je všeč, izkoristite popust na tečaje učiteljev.

Ni potreben plesni partner: Pridite sami ali v družbi – glavno je, da ste pripravljeni na ples!

Posebna ponudba: Člani Zavoda Ypsilon uživate brezplačen vstop, za vse ostale pa je cena celotnega dogodka samo 15 EUR.

 

Pridružite se nam na plesnem popoldnevu, kjer bomo skupaj odkrivali, uživali in se povezovali skozi ples. Ne zamudite priložnosti, da odkrijete nov hobi ali strast!

Mesta so omejena, zato ne odlašajte. Prijavite se tukaj in si zagotovite svoje mesto na plesnem parketu.

Vaša plesna avantura se začne tukaj!

SPOZNAJ UČITELJE PLESA

ŠPELA IN AJDA

Špela in Ajda sta plesalki in učiteljici Urban Kiz-a v Ljubljani ter organizatorki mednarodnega Urban Kiz Festivala, ki se pod imenom KIZZ KISS Festival odvija vsako leto Februarja v Hotelu Union. Urban Kiz se je razvil iz Kizombe, ki je ples v paru in prihaja iz Afrike. Na delavnici Urban Kiz-a se boste spoznali s tem čutnim plesom, v katerem lahko najdete tudi elemente zouk-a, tanga, hip hop-a in drugih stilov. Partnerja za delavnico ne potrebujete, le veliko radovednosti in željo po telesni bližini; malo za šalo, malo zares: Urban Kiz je ples, kjer vstopimo v osebni prostor plesnega partnerja. Po delavnici ste vabljeni, da z Ajdo in Špelo poklepetate in dobite vse potrebne informacije za vpis v redne tečaje ter za obiskovanje rednih Urban Kiz zabav z DJ-jem, ki potekajo vsak mesec.

 

KATARINA

V svojih 15. letih poučevanja Salse, sem vodila tečaje po različnih plesnih šolah (Salsateca, Cubana Ljubljana, Plesno društvo Imani, rueda.si), zadnja 3 leta pa ustvarjam v svojem butičnem Siente Dance Studiu. “Siente” v španščini pomeni občuti, začuti, kar je eno mojih najpomembnejših vodil pri poučevanju plesa nasploh. Pri plesu v paru pa je to še toliko bolj razburljivo, saj se prepletajo občutki dveh oseb in oba hkrati prispevata v to doživetje.

LAURA IN MATEJ

Laura in Matej sta strastna plesalca bachate sensual. Po več kot 20-letnem poučevanju (Matej) in plesanju različnih zvrsti so se njuni plesni koraki prepletli in zgodilo se je, da sta se zaljubila… v ta lep, romantičen in strasten ples. Korenine bachate izvirajo iz Dominikanske republike. Na delavnici se boste spoznali z mlajšo in modernejšo različico plesa, vedno bolj popularno bachato sensual. Je ples čutnosti in ples nežnosti. Njuni tečaji so osnovani na tehniki in razumevanju plesnega giba, vse to pa povezuje rdeča nit njunega stila-strast. S tečajniki grizeta v nove izzive ter premikata znanje plesa višje in višje. Pridružiš se jima lahko na tečajih v Ljubljani, pogosto pa ju lahko srečaš na preplesavanjih in plesnih dogodkih kjer bosta z veseljem zaplesala s tabo.

Število mest je omejeno, zato ne odlašajte in pohitite s prijavo!

PRIJAVI SE TUKAJ!

Splošni pogoji prijave:

Dogodek je plačljiv, brezplačen za člane, z omejenim številom mest, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. Dogodek se fotografira. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa in s prijavo potrjujem zanimanje za članstvo in delovanje Zavoda Ypsilon in dovoljujem, da me na predloženi e-mail naslov informirajo o programu zavoda Ypsilon ter informacijah glede članstva. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Zavod Ypsilon