https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Zavod Ypsilon

POD VPLIVOM PRAVIL

V svetu se vsakodnevno srečujemo tako z napisanimi kot tudi z nenapisanimi pravili. Nova nastajajo in stara izginjajo. Določenim slepo sledimo, spet drugim nasprotujemo ali pa jih preprosto prilagodimo. Kaj pa, če je čar ravno v iskanju ravnovesja?

Letos se bomo, na že 13. PR teatru, prepustili vplivu kontrasta novih in ustaljenih komunikacijskih praks. Sprejemali bomo novo in ne nujno zavrgli staro. Harmonijo bomo skupaj iskali Pod vplivom PRavil.

Na 13. PR teater se letos podajamo polni pričakovanj in vprašanj o združevanju pravilnega in ustaljenega ter novega in svobodnega. Kako torej pod vplivom pravil združiti oboje in ujeti pravo mero?

Skrivnost bo razkrita 24. novembra na 13. PR teatru. Pod vplivom PRavil tudi na http://prteater.si/

Zagotovi si svojo early bird vstopnico od 19. 10. 2022 dalje. Več na: ?https://event.meetpoint.si/13-prteater/PRijava

Zavod Ypsilon