https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Borut Pahor razkriva skrivnosti svojega kariernega uspeha

Želiš imeti moč spremeniti stvari, ki ti niso všeč v tvojem mestu, šoli ali državi?  

Si kdaj pomislil, da lahko tvoj glas pripomore k večjim spremembam, kot si predstavljaš?

Čeprav morda politika na prvi pogled za mlade ne deluje zelo privlačno, živimo v dinamičnem svetu političnega in družbenega udejstvovanja, kjer imamo mladi danes priložnost, da zasijemo kot ključni akterji domače in mednarodne prihodnost. Politika je za mlade orodje, ki nam omogoča, da prihodnost vzamemo v svoje roke, le zavzeti se moramo.

 

 

Borut Pahor ni samo ime, ki je zaznamovalo slovensko in evropsko politiko, ampak je tudi simbol vztrajnosti, dialoga in predanosti demokratičnim vrednotam. Če te zanima kaj ga je spodbudilo za vstop v politiko, kaj se je skozi kariero naučil in zakaj je pomembno, da mladi dvignemo svoj glas in postanemo gonilo družbenih sprememb, imaš edinstveno priložnost, da iz prve roke izveš zakaj zna biti politika kul in kakšen vpliv ima lahko volja vsakega mladega, ki se zavzame za širšo družbeno korist. 

 

Zakaj na dogodku ne smeš manjkati? 

  • Spoznal boš ikono slovenske politike – Borut Pahor ti bo razkril zakulisje svoje politične kariere in ti odgovoril na vsa morebitna vprašanja
  • Odkril boš kako lahko tvoje mnenje odmeva v Sloveniji in svetu in pridobil znanje o tem, na katerih področjih in na kakšen način ga lahko izraziš
  • Povezal se boš z mladimi, ki so pripravljeni stopiti korak dlje v politični angažiranosti

Za koga je dogodek namenjen? 

  • Za vse mlade med 13. in 30. letom starosti, ki jih zanimata politika in družbeno delovanje in želijo izvedeti več o tem, kako lahko njihov glas prispeva k spremembam, pa tudi za vse tiste radovedneže in skeptike, ki se sprašujejo, ali je politično udejstvovanje res vredno in lahko vpliva na njihovo življenje.

Kje in kdaj se vidimo?

  • 8.4.2024 
  • 18:00-19:00 
  • ABC Hub učilnica, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana

Udeležba je tvoj prvi korak k aktivnemu prispevanju v družbi. Ne zamudi je, saj je udeležba na dogodku brezplačna, kasneje pa sledi še Y.mingle druženje s pogostitvijo in klepetom.

Se vidimo!

Posebna ponudba! 

Srečanje je za člane zavoda in zunanje obiskovalce brezplačno.

Kdo si?
član Zavoda Ypsilonalumen Zavoda Ypsiloniskalec zaposlitvečlan partnerske organizacije (zapiši spodaj)drugo (zapiši spodaj)

(required)

Splošni pogoji prijave:

Dogodek je plačljiv, brezplačen za člane, z omejenim številom mest, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. Dogodek se fotografira. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa in s prijavo potrjujem zanimanje za članstvo in delovanje Zavoda Ypsilon in dovoljujem, da me na predloženi e-mail naslov informirajo o programu zavoda Ypsilon ter informacijah glede članstva. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Zavod Ypsilon