https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

Ana Orešnik

Magistrica sociologije

Ana Orešnik

Ana je med študijskimi leti na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani razvila splošne kompetence, kot so: analitične sposobnosti, strateško naravnano razmišljanje in načrtovanje, pripravljenost na delo v skupini, ustvarjalnost ter emocionalna inteligenca, ter specifične, kot so: vodstvene in komunikacijske spretnosti, poznavanje poslovnega in pravnega okolja organizacij, poznavanje poslovnih procesov, sposobnost navezovanja stikov v in zunaj organizacij ter učinkovito upravljanje s kadri. Kot magistrica sociologije in kadrovskega menedžmenta ima razvito sposobnost empatije, saj se zlahka vživi v vlogo drugih ljudi, jih posluša ter poskuša razumeti in jim svetovati.

Ima smisel za skupinsko delo, saj je že večkrat sodelovala pri organizaciji različnih dogodkov, za seboj pa ima že nekaj uspešno izpeljanih projektov. Kot študentka je aktivno sodelovala v Društvu študentov kadrovskega menedžmenta, del svojih študijskih obveznosti pa je opravila v Portu na Portugalskem, kjer je razvila sposobnosti komuniciranja v večkulturnem okolju. Mednarodno izkušnjo je nadgradila z udeležbo na mladinskih izmenjavah v Nemčiji, Turčiji in Srbiji, kjer se je uspešno vključevala v evropske projekte na področju mladih.

V zadnjih letih je največ znanja pridobila na področju logistike, saj je zaposlena v podjetju, ki nudi celovite storitve v pomorskem, cestnem in letalskem transportu v/iz katerekoli destinacije na svetu.

Ker verjame, da je v znanju moč, svoj prosti čas rada nameni dodatnemu izobraževanju in usposabljanju, zato je Zavod Ypsilon odlična priložnost, kjer pridobiva nove kompetence ter svoje znanje deli z drugimi.

Info
Date:

September 22, 2018

Category:

Člani

Zavod Ypsilon