https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

Anita Pandža

Podjetnica

Anita Pandža

Je ženska, ki jo zanima zelo veliko stvari. Najbolj uživa, ko odkriva nove kraje, se sprehaja v starih mestih, bere knjige, ko je v družbi pozitivnih ljudi. Obožuje trenutke, ko ob skodelici omamne kave klepeta z njej dragimi ljudmi o sto in eni “pametni” temi. Takrat dobi krila in zagon za nove dosežke. Drugače je tudi navdušena športnica, vse življenje odvisna od plesa in glasbe. Tiste najbolj sladke trenutke pa sigurno preživlja v družbi svojega sina, od katerega se tudi zelo veliko nauči.

Rodila se je v podjetniški družini, zato ji podjetništvo vsekakor diši. Že več let je zaposlena v njihovem podjetju Pan trade d.o.o., kjer je deklica za vse. Poleg administrativnih del in občasnega računovodstva, skupaj s sestro vodita družinsko kavarno zadnjih nekaj let. Pri svojem delu uživa v svobodi, dinamičnem urniku in temu, da lahko išče svoj način delovanja. Od leta 2011 je licencirana inštruktorica Zumbe, ki jo poučuje z vsem srcem. Izredno jo zanima tudi organizacija dogodkov. Sodelovala je pri organizaciji TEDx Ljubljana leta 2016 ter samostojno organizirala že nekaj javnih in zasebnih dogodkov.

Svojo prihodnost vidi v podjetniških vodah, v projektih, ki bodo dihali z njo in z njenimi idejami.

Info
Date:

September 22, 2018

Category:

Člani

Zavod Ypsilon