https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

Anja Naraločnik

Strastna marketingašica in socialna podjetnica

Anja Naraločnik

Anjo zanima ogromno stvari, predvsem pa uresničitev njenih idej, ki jih ni malo. Trenutno se ukvarja z socialnim podjetništvom, je ustanoviteljica projekta #birdswithnests, katerega namen je odpravljanje strahu pred potovanji, odpravljanje stereotipov in osebnostna rast. Deluje tudi na področju marketinga, še posebno jo veseli vsebinski marketing in socialni mediji, zato namerava po vrnitvi iz večmesečnega potovanja po Oceaniji odpreti svoje marketinško podjetje.

Zaključila je univerzitetni študij turizma in ima za sabo že več kot 10 let delovnih izkušenj. Delala je že v prodaji, nabavi, turizmu, kot organizatorka prireditev in v marketingu.

Njena strast so potovanja, spoznavanje ljudi, fotografija in narava. Zanimajo jo vseživljenjsko učenje, trajnostni razvoj, ekologija in minimalizem. Rada se izobražuje in deli svoje znanje. Meni, da nas študij ne definira, ampak naša ambicioznost, lastna samoiniciativa in delovne izkušnje.

Čez 5 let si želi biti z backpackom nekje okrog sveta, od koder bo vodila lastno podjetje.

Info
Date:

September 22, 2018

Category:

Člani

Zavod Ypsilon