https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

Bor Cerar Lampič

Univerzitetni diplomirani ekonomist

Bor Cerar Lampič

Bor je 26-letnik iz Ljubljane s formalno izobrazbo iz področja managementa, v poslovnem svetu pa je dejaven na več različnih področjih. Zanimajo ga zahtevna okolja z raznovrstnimi problemi, pod pritiskom se počuti domače.

Njegova pot se je začela na startup vikendih, kjer je pobližje spoznaval startup okolje. Kmalu je postal del ABC pospeševalnika, kjer je pet mesecev preživel pri podjetju Styliff (marketing strategy, business development) in pridobil prvi vpogled v resno delovanje zagonskega podjetja

Po delu v Styliffu se je odločil za kariero profesionalnega igralca spletnega pokra, kar je bilo njegovo primarno področje zadnja tri leta. V svetu pokra je doživel uspeh kot igralec, v slabem letu se je prebil iz igranja nizkih limit do turnirjev z “buyinom” 200 $ in več. Ker ga je zanimalo tudi poučevanje, se je preizkusil kot poker mentor. Mentoriral je več kot 30 igralcev, pri tem pa pridobil pomembne izkušnje za delo z ljudmi. Poker igra in poučuje v manjšem obsegu še danes, vlogo primarne dejavnosti pa prevzemajo druga področja.

V zadnjem obdobju so njegovo zanimanje vzbudile kripto valute in tehnologija “blockchain”, kjer vidi smer svojega nadaljnjega dela. Zanima ga vse v povezavi s področja trgovanja kripto valut in investiranja v “blockchain” tehnologijo. Do konca novembra 2017 ima namen ustanoviti podjetje, ki bo delovalo v omenjeni panogi.

Kadar ne dela, se ukvarja z adrenalinskimi športi in potovanji po svetu. Po naravi je komunikativen, po načinu razmišljanja pa optimist.

Info
Date:

September 22, 2018

Category:

Člani

Zavod Ypsilon