https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

Denis Bornšek

Vodja marketinga

Denis Bornšek

Denis je pred 15 leti pričel z delom v domačem podjetju. Takrat se je prvič spoznal z trdim delom, priložnostmi in pastmi podjetništva in kaj kmalu ugotovil, da je rdeča nit – tako podjetništva, kot življenja – znanje o osebnih financah in osebna rast.

Okrog sebe je takrat, še kot zelo mlad, opažal, da ljudje vseskozi govorijo o denarju – predvsem v slabem pomenu. Želja po dodatnem znanju je Denisa popeljala do prvih knjig, kjer se je pričel aktivno ukvarjati s temo osebnih financ, monetarne zgodovine in predvsem s tematiko, kako povečati človeške potenciale skozi pozitivno razmišljanje in učenje.

Znanje, ki ga Denis pridobiva še danes, z veseljem deli med ljudi in pravi, da je njegovo poslanstvo v tem, da osvešča in s svojimi izkušnjami pomaga ljudem. Njegovo glavno področje delovanja zajema povezavo med našim načinom razmišljanja in življenjem, ki ga živimo.

Info
Date:

September 22, 2018

Category:

Člani

Zavod Ypsilon