https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

Eva Zalaznik

Diplomirana ekonomistka (UN)

Eva Zalaznik

Eva je študentka magistrskega programa na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, ki s svojo energijo, pozitivnim mišlenjem in motiviranostjo želi doseči več. S svojo zagnanostjo, organiziranostjo in kreativnostjo vedno prispeva sveže ideje in skupaj z njo postajamo boljši.

Svoje znanje je skozi študij ves čas prenašala v prakso. Študentsko delo je opravljala v Danfoss Trati in v Hotelu Slon. Delo v prodajni službi, trženju in organizaciji ji predstavlja veliko veselje.

Poslovni svet je vedno pritegnil njeno pozornost. Tako na slovenskih tleh, kot tudi v tujini. Korak bližje k razumevanju različnih talentov, kultur in vrednot jo je pripeljala udeležba na dveh Erasmus izmenjavah (BI Norwegian Business School na Norveškem in Ecole Supérieure des Sciences Commerciales d’Angers v Franciji).

V prostem času Eva vedno poskrbi, da je v dobri družbi – pa naj bo to ob spremljavi dobre hrane ali športne aktivnosti :).

Pravi, da je treba živeti prav vsak trenutek!

Info
Date:

September 22, 2018

Category:

Člani

Zavod Ypsilon