https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

Jaka Hrovat

Podjetnik

Jaka Hrovat

Interesi: podjetništvo, marketing

O meni:

Ponosni član zavoda Ypsilon od maja 2016. Delujem v družinskem podjetju Mizarstvo Hrovat, kjer preživim tudi večino svojega časa.

Ukvarjam se z realizacijo projektov, ki zagotavljajo dolgoročno rast podjetja. Sem poln svežih (in norih) idej, hobijev ter zvest partner najboljši punci, ki sem ji hvaležen, da me prenaša 🙂

V podjetništvo sem vpleten od svojega 16. leta, v tem času pa sem si nabral znanja in izkušnje, za katere upam, da mi bodo pomagale premagovati ovire na podjetniški poti v prihodnosti.

Jasni cilji, predanost, trma in posledično prezaposlenost, so lastnosti, ki me spremljajo na osebni in podjetniški poti.

Sem mnenja da je mogoče vse, in da je na svetu dovolj prostora za uresničitev sanj vsakogar izmed nas, če je le volja dovolj močna.

Hobiji:

– motociklizem
– ribolov
– fotografija
– košarka

Zavodu sem se pridružil ker:

– želim pridobiti dodatna znanja
– želim spoznati ljudi, ki razmišljajo podobno
– želim izmenjevati izkušnje
– želim iskati nove priložnosti
– menim, da je zavod Ypsilon pravi naslov

Slogani:

Whether you think you can or you think you can’t, you’re right. H.F.

Življenje ti prinaša neskončno priložnosti, za vsako izkoriščeno pa se skriva bonbonček. Zajemi jih z veliko žlico in uživaj vsak trenutek svojega življenja.

Postati odrasel pomeni, sprijazniti se z bedo in dolgočasjem povprečja. Jaz bom raje večni otrok, ki še vedno verjame v svoje sanje.

Info
Date:

September 22, 2018

Category:

Člani

Zavod Ypsilon