https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

Larisa Cvilak

Mag. psihologije

Larisa Cvilak

Lariso zelo veseli delo na področju psihologije in nasploh delo z ljudmi. Izkušnje je pridobivala v kadrovskih organizacijah, saj jo navdušuje HR področje. Poleg tega se je preizkusila tudi v delu z mladimi, kot izvajalka mladinskih delavnic in učiteljica dodatne strokovne pomoči, kjer je poglobila svoje znanje svetovanja in dela s posameznikom ter skupinami.

Prosti čas najraje izkoristi za druženje s prijatelji in potovanja, za katera pravi, da bogatijo človeka.

Opišemo jo lahko kot zavzeto, motivirano in skrbno osebo, saj so ji zelo pomembni dobri odnosi in osebnostni razvoj. Zaradi tega želi na svoji karierni poti slediti citatu: »Uspeh ni ključ do sreče. Sreča je ključ do uspeha. Če imate radi svoje delo, boste uspešni.« Albert Schweitzer

Svojo pot tako vidi v organizacijah, v katerih bo lahko skupaj z njimi premagovala izzive, kreirala ideje in se vsak dan kaj novega naučila.

Ker zelo ceni vseživljenjsko učenje, pomembno pa ji je tudi povezovanje in spoznavanje novih ljudi, se je pridružila Zavodu Ypsilon.

Info
Date:

September 22, 2018

Category:

Člani

Zavod Ypsilon