https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

Mateja Ratkovič

DJ, pevka in inovatorka

Mateja Ratkovič

Mateja je Dolenjka v Ljubljani, ki se trenutno ukvarja z nastopi kot Dj Elipsa22. Njena prepoznavna posebnost med glasbenimi izvajalci je, da poleg vrtenja glasbe tudi v živo poje.

Ukvarja se tudi s projektom, preko katerega želi otroke naučiti spoštovati starše, naravo, živali in ljudi. Gre za izobraževalno, etično, ekološko igro in upamo, da bo kmalu na voljo za nakup. Kajti vsi si želimo, da bi naši mali vragci bili angelčki in s tem olajšali delo mnogim, predvsem pa otrokom in staršem za celo življenje. Ker bi igro rada še nadgradila, vabi k projektu osebo, ki zna delati mobilne aplikacije ter nekoga, ki ima že izkušnje z naročanjem materialov iz Kitajske. Lahko ji pišete na e-naslov srecajepovsod@gmail.com.

Info
Date:

September 22, 2018

Category:

Člani

Zavod Ypsilon