https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

Miha Kolmančič

Študent farmacije

Miha Kolmančič

Miha je Prlek in je študent farmacije v Ljubljani, ki ga zraven študija zanima še ogromno drugih stvari. Veliko svojega prostega časa posveča rokometu, kjer se predstavlja kot igralec in tudi kot trener mini rokometa, kjer svoje znanje prenaša na otroke.

Tekom svojega šolanja si želi pridobiti čim več izkušenj na področju podjetništva in z njim povezanih kompetenc, saj sebe v prihodnosti vidi ravno na tem področju. Kljub temu, da je zelo zaposlen pa še zmeraj najde čas, da si privošči potovanja po svetu, čas za prijatelje in družino.

Željan novih znanj in spoznavanja ljudi se je včlanil v Zavod Ypsilon, ker je prepričan da mu bo ta izkušnja zagotovo pomagala napredovati na osebnem in kariernem področju.

Info
Date:

September 22, 2018

Category:

Člani

Zavod Ypsilon