https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

Rok Hafner

Diplomirani inženir gradbeništva

Rok Hafner

Nekonfliktna, samoiniciativna in odgovorna oseba, ki se ne boji novih izzivov. S temi besedami bi lahko na kratko opisali člana Roka Hafnerja. Poklicno se vidi dejaven na področju, kjer bi se pri svojem delu srečeval s tehničnimi, ekonomskimi in menedžerskimi vsebinami ter problemi.

Rok strmi k samoizpopolnjevanju. Na svoji življenski poti želi osebnostno in poklicno rasti, tudi s pomočjo Zavoda Ypsilon.

Že kot študent je bil dejaven v mednarodnem študentskem društvu BEST, kjer je pridobil ogromno izkušenj in znanja iz področja mehkih veščin. Pomagal je pri organizaciji dogodkov, med drugim pa se je udeležil razno vrstnih mednarodnih tečajev in srečanj po Evropi.

Svoj prosti čas rad namenja pridobivanju novega znanja in izkušenj. Preostali čas najraje nameni izletom in odkrivanju še neznanih poti.

Info
Date:

September 22, 2018

Category:

Člani

Zavod Ypsilon