https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

Rok Istenič

Tržnik

Rok Istenič

Rok je postal član zavoda Ypsilon, ker hoče pridobiti novo znanje in spodbujati svojo osebnostno rast. Nova poznanstva mu predstavljajo priložnost, saj se zaveda, da je s tem izpostavljen novim idejam in drugačnim vzorcem razmišljanja, ki se jim je treba neprestano prilagajati.

Natančnost in razgiban način komunikacije po Rokovem mnenju pri ljudeh vzpostavlja zaupanje. Je organiziran, skrben in pozoren. S svojim znanjem je vedno pripravljen pomagati in priskočiti na pomoč pri iskanju rešitev. Z Intenzivnim športnim udejstvovanjem ohranja dobro kondicijo.

Rok je zaposlen je v podjetju Bdasistenca – Best Doctors, ki omogoča pacientom dostop do zdravnika specialista iz tujine. Doslej je eden bolj uspešnih na svojem področju dela.

Svoj čas namenja tudi Finančnim Trgom d.o.o., kjer vidi svojo pot tudi v prihodnosti.

Info
Date:

September 22, 2018

Category:

Člani

Zavod Ypsilon