https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

Tadeja Petrovič Cvilak

Meditorka in inštruktorica matematike

Tadeja Petrovič Cvilak

Tadeja je mediatorka in občasna inštruktorica matematike. Najraje pomaga drugim, pa naj bo to pri nekonfliktnem konstruktivnem reševanju problemov med dvema nasprotujočima si stranema ali pa pri podajanju znanja matematike in reševanju nalog.

Tadeja meni, da je vsak nov dan nova priložnost. Priložnost, ki ti je dana, da znova poskusiš to, kaj ti včeraj ni šlo. Ali morda, da poskusiš na drugačen način. Ali pa nadaljuješ to, kar ti je včeraj vrhunsko uspelo. Nov dan, nova priložnost, nov začetek.

Tadeja svoj prosti čas rada preživlja z družino in prijatelji, saj ji je družina ena izmed pomembnejših vrednot. Rada pa gre tudi v naravo, kjer si zbistri svoje misli in se napolni z energijo. Občasno prebere tudi kakšno dobro knjigo.

Z svojim prisluženim denarjem si Tadeja rada privošči kaj praktičnega, kot recimo izobraževanje, del denarja pa rada zapravi tudi za kakšen potep ali zabavo. Najtežje v življenju ji je početi nekaj, kaj je ne interesira.

Tadeja živi po načelu, da je treba v življenju početi to, kaj te osrečuje, saj le ko boš sam srečen, boš lahko pomagal in s svojim delom osrečeval tudi druge. Zaradi tega razloga Tadeja ni dokončala študija matematike, je pa zato sedaj prepričana, da je na pravi poti, takšni, ki jo osrečuje.

Info
Date:

July 14, 2017

Category:

Člani

Zavod Ypsilon