https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

Tadeja Srša

Univ. dipl. germanistka in magistrica poslovnih ved

Tadeja Srša

Tadeja se je pred kratkim pridružila Slovensko-nemško gospodarski zbornici, kjer je nastopila mesto vodje sprejemne pisarne in IT oddelka, pred tem pa je bila zaposlena v podjetju Sapphir d.o.o. kot SAP svetovalka in v oddelku nabave v podjetju Lidl Slovenija, v okviru katerega je svoje znanje nekaj mesecev izpolnjevala v matičnem podjetju v Nemčiji v oddelku mednarodne nabave za migracijo v sistem SAP. Ker ima vedno preveč energije, že nekaj let ob službi dela kot novinarka, prevajalka ter amaterska fotografinja.

Njena največja strast je fotografija, zato vas na sprehodih in gibanju v naravi pogosto spregleda, saj je na lovu za popolno fotografijo. Še bolj verjetno pa vas ne bo opazila zato, ker bo v iskanju novih idej in rešitev. Zadnje čase vedno bolj razmišlja o samostojni poti, novih znanj in izkušenj pa si nabira na heckathonih, ki se jih redno udeležuje.

Obožuje potovanja, stara mestna jedra, druženje ob kavi, dobro glasbo, šport, pogovore in moderno tehnologijo, najboljše pa se počuti v družbi svojih nečakov ter pod svobodnim soncem, ker ima takrat občutek, da je vse mogoče in da za nič ne obstajajo meje.

Željna novih znanj se redno udeležuje delavnic, seminarjev in izobraževanj, svoje znanje pa z veseljem deli naprej, saj ima tudi opravljen tečaj za mentorja dijakom in študentom.

Info
Date:

September 22, 2018

Category:

Člani

Zavod Ypsilon