https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

Tanja Ropas

Grafična oblikovalka (mag. graf. inž.)

Tanja Ropas

Interesi: oblikovanje, računalništvo in programiranje, marketing in podjetništvo

Tanja je zelo radovedna in vedoželjna, zato veliko bere najrazličnejše knjige od leposlovnih do strokovnih iz različnih področij. Ves čas išče nova znanja in spretnosti, ki ji lahko pridejo prav na njenem strokovnem področju. Pri svojem delu je vztrajna, natančna, zanesljiva in odprta za nove ideje, vajena pa je tako samostojnega dela kot sodelovanja z ekipo.

V grafičnem oblikovanju se je našla, ker je tako večplastno in ji daje izzive, pri katerih mora uporabiti vse svoje sposobnosti. Za oblikovanje enega samega izdelka mora ne le sprostiti svojo ustvarjalnost, ampak se zavedati tako tehničnih omejitev medija, s katerim dela, kot tudi želj naročnika in končnega uporabnika. Za Tanjo idealen izziv!

Info
Date:

September 22, 2018

Category:

Člani

Zavod Ypsilon