https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

Vito Kužnar

Rockstar designer

Vito Kužnar

Vito Kužnar je izkušeni grafični oblikovalec, ki verjame, da je svet okoli njega najboljša inspiracija za delo in da se iz vsake izkušnje lahko nauči nekaj novega. Čeprav je Vitov karakter navihan, svoje delo jemlje zelo resno. S pomočjo tehničnega znanja oblikuje široko paleto različnih produktov, najpogosteje spletne strani, celostno grafično podobo ali njene sestavne dele …

V odnosu z delodajalci je zanesljiv, dobro sprejema konstruktivne kritike, predvsem pa je vztrajen, saj pri popravkih vztraja toliko časa, dokler njegovi naročniki niso popolnoma zadovoljni.

V prihodnosti si želi sodelovanja v kreativni skupini, kjer bi s proaktivnimi sodelavci združili moči in na novo oblikovali svet!

“Give a man a fish and you feed him for a day. Teach a man to fish and you feed him for a lifetime.” – Lao Tzu

Info
Date:

September 22, 2018

Category:

Člani

Zavod Ypsilon