https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Time management začrtaj svoje leto

TIME MANAGEMENT

Začrtaj svoje leto.

Predavateljica:

Dr. Sabina Đuvelek

Prični leto z boljšo sposobnostjo upravljanja s svojim časom, ki te lahko hitreje popelje do izpolnitve tvojih ciljev.

»Dejstvo je, da ne morete upravljati časa; upravljate lahko le sami sebe.

Zato upravljanje časa zahteva samodisciplino, samokontrolo in samoupravljanje.«

  • Brian Tracy –

Upravljanje s svojim časom je veščina, katero lahko razvijemo in postanemo v njej vedno boljši. Večkrat, ko bomo ponovili določeno dejanje, bolj se spreminja v navado in s časom to počnemo popolnoma avtomatično. Pri tem pa potrebujemo veliko samodiscipline in samokontrole. Nekaj trikov, kako postati boljši v le-tem, izveš na našem prihajajočem predavanju.



Vabljen/a na online predavanje

Začrtaj svoje leto 

»TIME MANAGEMENT«



SABINA_WEB-66

Dr. Sabina Đuvelek organizacijska psihologinja, senior svetovalka

Sabina se strokovno ukvarja s coachingom in razvojem programov, ki spodbujajo proaktivnost in učinkovitost. Osredotoča se na strateški razvoj, vključno s konceptualizacijo in implementacijo novih projektov. Dela kot vodja mreže internega coachinga na Petrolu d.d. in je odgovorna za razvoj mreže coachev s poudarkom na ‘performance’ coachingu. S pomočjo mreže coachev spodbujajo odličnost zaposlenih in prevzemanje odgovornosti za lasten razvoj. Pred tem je bila strokovna direktorica Zavoda Ypsilon.



Rezerviraj si mesto na dogodku!

 

Cena: Za člane brezplačno, ostali 5 €



Kdo si?
član Zavoda Ypsilonalumen Zavoda Ypsiloniskalec zaposlitvečlan partnerske organizacije (zapiši spodaj)drugo (zapiši spodaj)

(required)

Splošni pogoji prijave:

Dogodek je plačljiv z neomejenim številom mest, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. Dogodek se fotografira. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Zavod Ypsilon