Vsak vrhunski chef ve, da popolna jed ni zgolj skupek sestavin, temveč rezultat strasti, vztrajnosti in neprestanega učenja.
A kaj, če bi te iste principe lahko uporabili tudi pri gradnji kariere in napisali “recept za uspeh”?
https://ypsilon.si/
Vsak vrhunski chef ve, da popolna jed ni zgolj skupek sestavin, temveč rezultat strasti, vztrajnosti in neprestanega učenja.
A kaj, če bi te iste principe lahko uporabili tudi pri gradnji kariere in napisali “recept za uspeh”?
Zavod Ypsilon vas vabi na navdihujoč večer v sklopu programa Y.Business.
Na dogodku “Recept za uspeh: Sugar Queen” bomo skupaj s slaščičarskim mojstrom Sandijem Planinškom raziskali, kako iz sanj ustvariti resničnost, kako se soočati z izzivi na podjetniški poti in kako preoblikovati strast v uspešen posel. Od prvih slaščičarskih korakov do soustanovitelja in vodjo slaščičarske akademije SugarQueen. Sandi bo delil svoje izkušnje, padce in zmage, ki so ga pripeljale do vrha.
Kdaj in kje?
Datum: 18. marec 2025
Ura: 18.00
Lokacija: ABC Hub, Latinski trg 6, Ljubljana
Prijava: povezava (klik)
Vabljeni, da po delavnici udeležite tudi Y.Mingle – mreženje, druženje med udeleženci in člani Zavoda Ypsilon.
Zakaj se pridružiti?
Nagrade za udeležence!
Dogodek bo še slajši, saj bo Sandi Planinšek s pomočjo prostovoljnih prispevkov pripravil tri unikatne nagrade za udeležence.
Ob prijavi prispevajte prostovoljen prispevek, ki bo omogočil pripravo nagrad ter podprl promocijo slaščičarskega poklica.
Podatki za nakazilo:
Pridružite se nam in odkrijte, kateri so ključni “sestavini” uspeha ter kako lahko vsak izmed nas z njimi ustvari svojo lastno podjetniško mojstrovino!
Veselimo se vaše udeležbe!
Sandi Planinšek, Inštruktor slaščičarstva
Sandi je vrhunski slaščičar, ki ima kljub mladosti za seboj že veliko let izobraževanj in izkušenj na področju slaščičarstva in predajanja znanja. Izobraževal se je pri različnih svetovnih mojstrih tako pri nas kot v tujini (Amaury Guichon, Ksenia Penkina, Kirsten Tibballs, Jana Lai, Carlesom Mampelom, Naser Gaši). Kot glavni slaščičar je delal v restavraciji JB in v Krčmi na gradu Bogenšperk.
Leta 2020 je začel izvajati svoje prve tečaje, ki ga vse do danes najbolj izpolnjujejo in prinašajo največ radosti. Prepoznavnost javnosti je dobil po sladicah v podobi sadja, oreščkov in zelenjave. SugarQueen Akademija je z združenimi močmi tako strastnega slaščičarja in učitelja postala še boljša in močnejša na svoji misiji, da pomaga ljudem pridobiti znanje, inspiracijo in podporo na poti do svojega uspeha.
Splošni pogoji prijave:
Dogodek je brezplačen, z omejenim številom mest, prijava obvezna. Ob prijavi zbiramo prostovoljne prispevke. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. Dogodek se fotografira. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.