https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Prva zaposlitev: Kako do nje?

Hej!

Si v procesu iskanja svoje prve zaposlitve? Te to čaka čez nekaj časa pa bi rad bil/a pripravljen/a? 

Pridruži se nam na predavanju, ki ga izvajamo skupaj s podjetjem FirstClass, enem izmed vodilnih podjetij za kadrovsko svetovanje v Sloveniji. Predavateljici te bosta popeljali skozi proces izbire kandidata skozi oči kadrovika.

Predstavili ti bosta največje napake, ki jih iskalci naredijo in kako si lahko prilagodiš svoj življenjepis tako, da boš lažje dobil/a zaposlitev, ki si jo najbolj želiš!

Vabimo te, da predhodno pošlješ svoj CV ali pa povezavo do svojega Linkedin profila na mail predavateljice Nine: nina.strelec@first-class.si in skupaj ga boste lahko analizirali s predavateljicama na delavnici.

Predavanje bo potekalo 17.5.2023 ob 18:00 uri v City teatru BTC.slika Nina

Nina Strelec

Nina je psihologinja v podjetju FirstClass. Na Linkedinu je bila nagovorjena s strani FirstClassa in tako našla svojo prvo zaposlitev. Sedaj je v podjetju HR svetovalka za iskanje in selekcijo kadrov ter odgovorna za področje psiholoških testiranj, sodeluje pa tudi pri številnih razvojnih projektih.Tanja Udovč

Tanja je senior HR svetovalka, ki v podjetju FirstClass najbolj uživa v iskanju pravega ujemanja med podjetji in kandidati na podlagi njihovega znanja, spretnosti, sposobnosti, izkušenj in osebnostnega profila. Njena vloga vključuje tudi mentoriranje novih sodelavcev in skrb za ustrezno vključitev v delovni proces.

 

Pridruži se nam v sredo 17.5 ob 18:00 uri v prostorih Zavoda Ypsilon, kjer boš dobil/a vse kar potrebuješ za uspešno prvo zaposlitev.

Cena predavanja: 10€ , člani Zavoda Ypsilon brezplačno.

Rezerviraj si mesto na dogodku!

Kdo si?
član Zavoda Ypsilonalumen Zavoda Ypsiloniskalec zaposlitvečlan partnerske organizacije (zapiši spodaj)drugo (zapiši spodaj)

(required)

Splošni pogoji prijave:

Dogodek je plačljiv, brezplačen za člane zavoda, z omejenim številom mest, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. Dogodek se fotografira. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Zavod Ypsilon