https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Zavod Ypsilon

Razpis za PART TIME job – VODJA EKIPE in PROJEKTOV

Zavod Ypsilon išče vodjo ekipe in projektov.

Si želiš postati vodja ekipe in bi si želel nabrati prve izkušnje?

V Ypsilon ekipo vabimo Vodjo ekipe in projektov, ki se počuti domače v “multitaskanju”, prepozna rešitve na področju organizacije in optimizacije delovnih procesov ter izzive “hendla” z optimizmom.

Delo zajema:

  • Vodenje projektov (in dogodkov)
  • Optimizacija, avtomatizacija in priprava delovnih procesov ekipe
  • Sodelovanje z marketing ekipo na področju strategije
  • Spremljanje aktivnih ciljev in priprava analize
  • Pomoč pri administraciji

Izkušnje na področju vodenja projektov so zaželjene.

Iščemo osebo, ki ji je vizija Zavoda Ypsilon blizu in bi želela pridobiti dodatne izkušnje, reference ter novo mrežo poznanstev na poslovnem področju. Več o zavodu si lahko prebereš na naši spletni strani.

 

Se spogleduješ z vodstveno kariero?

Kandidat mora ob prijavi predložiti:

  • kratko osebno predstavitev (v nekaj stavkih)
  • kreativen življenjepis z opisom preteklih del in dosežkov, ki naj ne presega dveh A4 strani in naj ne bo pripravljen v obliki Europass

Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati z izkušnjami implementacije idej in referencami vodenja projektov na področju dela z mladimi.

Zavod Ypsilon nudi vzpodbudno in sproščeno delovno okolje, številne možnosti dodatnega izobraževanja in mreženja ter veliko praktičnih izkušenj, ki bodo izbranemu kandidatu pomagale pri nadaljnjem kariernem razvoju.

Kandidati naj pošljejo prijavo s prilogami po e-pošti na info@ypsilon.si s pripisom »Prijava na mesto vodja ekipe Ypsilona Ime in Priimek«. kjer prejmeš vse dodatne informacije o načinu dela, plačilu ter spoznaš super ekipo. Z delom lahko pričneš takoj

Rok za prijavo je 31. 10. 2022. Upoštevane bodo vse popolne prijave, ki bodo pravočasno prispele na zgoraj navedeni e-naslov. V besedilu uporabljeni izrazi, zapisani v moški slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za ženske in moške.

Za dodatne informacije v zvezi z razpisom smo na voljo po e-pošti info@ypsilon.si.

Kandidati bodo o izbiri obveščeni v roku 3 dni po odločitvi o izboru.

Zavod Ypsilon