https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Zavod Ypsilon

Razpis za sodelovanje z študentom/ko s področja prava!

Si morda študent/ka višjega letnika s področja prava?

Če te zanima interpretacija zakonodaje, izboljševanje delovnih procesov optimizacija delovanje organizacije, pomoč pri spremembah statuta, delo v organizaciji, ki združujejo mlade, sodelovanje z ostalimi mladinskimi organizacijami ter nenehen stik z gospodarstvom je to poklic zate.

V Ypsilonu iščemo osebo, ki bo dala nov zagon pravnemu oddelku zavoda in ponudila svežo perspektivo na področju uveljavljanja pravic zakonodaje. Tvojo pomoč in znanje potrebujemo predvsem pri interpretaciji zakonodaje, izboljšanju delovnih procesov in optimizaciji delovanja organizacije.

Iščemo osebo, ki ima že osnovno pravno znanje in ima željo pridobiti dodatne izkušnje ter reference za karierni razvoj.

Zavod Ypsilon nudi vzpodbudno in sproščeno delovno okolje, številne možnosti dodatnega izobraževanja in mreženja ter veliko praktičnih izkušenj, ki bodo izbranemu kandidatu pomagale pri nadaljnjem kariernem razvoju.

V kolikor se najdeš v zgornjem opisu in če imaš željo delovati v inovativnem in mladem delovnem okolju, pošlji prijavo, zanimanje s kratkim opisom želja, pričakovanj in znanj po e-pošti na infoypsilon22@gmail.com.

Rok za prijavo je 4. 8. 2022. Za dodatne informacije v zvezi z razpisom smo na voljo do 1.8.2022 po e-pošti infoypsilon22@gmail.com.

Kandidati bodo o izbiri obveščeni v roku 3 dni po odločitvi o izboru.

Zavod Ypsilon