https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

“SEO v praksi: učinkovite tehnike za spletne strani “

Pridruži se nam na težko pričakovani ONLINE delavnici “SEO v praksi: učinkovite tehnike za spletne strani “ in prejmi znanje iz prve roke strokovnjaka Kristjana Stibilja!

 

V svetu konstantnih sprememb in čedalje večje nadvlade virtualnega sveta ter digitalnih vsebin, ti digitalne veščine doprinesejo ogromno predispozicijo za uspeh. Ne glede na to, ali je informacijska tehnologija tvoje glavno področje interesa ali ne, ti takšna osnovna znanja dandanes pripomorejo k brezmejnemu uspehu. 

SEO, ali optimizacija spletnih strani, je ključna spretnost, ki jo moraš osvojiti, če želiš uspešno navigirati v digitalnem svetu. Omogoča ti, da stran, ki jo urejaš, postane bolj vidna in doseže več ljudi. Ko dobro razumeš SEO, pridobiš močno orodje za povečanje prepoznavnosti spletne prisotnosti, privabljanje več potencialnih strank in posledično večje možnosti za uspeh. 

2-urna delavnica bo posebej prilagojena za začetnike. Vključevala bo tako pridobivanje teoretičnega znanja kot tudi praktično uporabo.

Udeleženci se boste seznanili s/z:
– osnovnimi koncepti SEO (vključno z raziskavo ključnih besed),
-“on-site” optimizacijo ter strategijami gradnje povratnih povezav,
-možnostmi izboljšave vidnosti spletnega mesta v iskalnikih,
-možnostjo povečave organskega prometa in
-postavljanjem temeljev za dolgoročno SEO strategijo.

Kdo je Kristjan Stibilj?

Kristjan Stibilj je motiviran vodja, strokovnjak za prestrukturiranje podjetij, podkovan je tako v marketingu kot tudi show businessu.

Je podjetnik, ki na podlagi svojih izkušenj pomaga podjetjem do boljših rezultatov, implementacije digitalnih poslovnih rešitev in je del njihovih optimizacijskih procesov. Zadnja leta uspešno krmari po svetu marketinga in na področju B2B in B2C segmentov, kot marketing consultant, sodeluje s številnimi podjetji po Sloveniji in svetu. 

Uživa v prebiranju trendov digitalnega oglaševanja, z navdušenjem spremlja analitiko in metrike, to pa s pridom uporablja za optimizacijo spletnih strani in drugih oglaševalskih aktivnosti. 

Trenutno deluje kot business developer pri Agenciji GIG ter sodeluje pri vzpostavitvi prodajnih in marketinških procesov pri Taia Translations, ABC Accelerator, GlobalPharmacia, Ars longa in drugih.  V prostem času je tudi navdušen jadralec, glasbenik, športnik in popotnik.

“Cilj delavnice je razkriti svet SEO in vas opremiti z uporabnimi vpogledi, ki jih lahko takoj uporabite na svojih spletnih mestih ali v blogih. Praktičen pristop zagotavlja, da bo vsak izmed vas odšel z utrjenim razumevanjem osnov SEO, pripravljenim za poglobitev v to nenehno spreminjajoče se področje digitalnega marketinga.” -Kristjan Stibilj

Komu je delavnica namenjena?
• Ambicioznim mladim, ki jih zanima digitalni marketing, delo na področju IT, ali kreacija spletnih strani, (bodočim) podjetnikom, študentom in vsem, ki želite pridobiti nova uporabna znanja.

Kje in kdaj se vidimo?
• 09.11.2023 ob 18:00.
• ONLINE (zoom).

Akcija! 

Cena delavnice znaša 20eur za zunanje obiskovalce, za člane zavoda pa je brezplačna. Ob sočasni prijavi na delavnico “GOOGLE ADS: od klikov do konverzij”, po akcijski ceni, 35eur, prejmete dostop do obeh predavanj.

Investiraj v svoje znanje in kariero še danes. Morda si le klik stran od tisoče novih priložnosti…

Želim si akcijsko ceno in se prijavljam tudi na Google ADS?
dane

Kdo si?
član Zavoda Ypsilonalumen Zavoda Ypsiloniskalec zaposlitvečlan partnerske organizacije (zapiši spodaj)drugo (zapiši spodaj)

(required)

Splošni pogoji prijave:

Dogodek je za člane Zavoda Ypsilon brezplačen, prijava obvezna, omejeno število mest, prednostne prijave na tečaj imajo člani Zavoda Ypsilon. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se tečaja ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 48ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR. Cena tečaja za zunanje udeležence je 15eur.

Dogodek se fotografira. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Zavod Ypsilon