https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Speak Up! 2020: Pokaži svoj pogum!

Dogodek SpeakUp! se bo v letu 2020 zvrstil že sedmič, ponovno pa ga je inspiriral in ponosno podprl Lidl Slovenija.

Že sedem let tako delimo zgodbe, ki nas navdihujejo, življenjske poti, ki kažejo rast in hrabrost, iščemo modrosti, ki nam omogočajo, da iz dneva v dan rastemo. Sedmi dogodek SpeakUp! pa želimo obogatiti z življenjsko zgodbo izjemnega posameznika, katerega zgodbe ne poznamo niti sami! Iščemo zgodbo posameznika, ki je na svoji življenjski poti izkazal izjemno hrabrost, prestopil cone udobja in tako izkazal svoj pogum. Zato vas izzivamo, da si drznete pokazati svoj pogum širši javnosti!

Kaj je pogum zate? Kako ga izkažeš? Kakšne modrosti je življenje naučilo tebe? Drzni si svojo zgodbo deliti z nami in poteguj se za mesto govornika na dogodku SpeakUp! 2020 Zaupaj v svoj pogum!

Zakaj? 

  • priložnost, da predstaviš svojo zgodbo in preko nje navdihneš več kot 400 posameznikov
  • profesionalen trening javnega nastopanja
  • odlična promocijska in mreženjska priložnost
  • za obogatitev življenjepisa, ki te bo sigurno izpostavila potencialnim delodajalcem
  • za dokaz samemu sebi, da zmoreš
  • praktična nagrada
  • pridružil se boš družbi skupini izjemnih posameznikov, ki so na dogodku SpeakUp! nastopili v prejšnjih letih (Carl Honore, Dejan Zavec, Aljoša Bagola …)

Kako? 

Prijaviš se lahko preko spodnjega obrazca. Prijave so odprte do polnoči 8. 9. 2019! Po poteku tega roka bo strokovna komisija pregledala prispele prijave in najbolj izstopajoče povabila k vstopu v drugi krog izbora, ki bo vključeval kratko, 2-3 minutno video predstavitev. Najbolj navdihujoči posamezniki bodo povabljeni k sodelovanju v končnem izboru, kjer se boste strokovni komisiji s svojo zgodbo predstavili v živo. Prav vsak korak izbora te bo vabil iz tvoje cone ugodja in na vsakem koraku nam boš pokazal/a svoj pogum!  

Pokaži svoj pogum!

Drzni si postati govorec na dogodku SpeakUp! 2020 Zaupaj v svoj pogum! Ali sprejmeš izziv?

Govorci v letu 2019

Carl Honoré

Avtor uspešnice ``In Praise of Slow``

Aljoša Bagola

Kreativni direktor, Pristop

Nuša Schumet

Direktorica, Zavod SVSP

Jernej Mirt

Direktor, VIAR

Anja Vogrič

Urednica Potovanja.Over.Net in soustvarjalka Ustavi.se

Zavod Ypsilon