https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

SPEED HIRE 2024

Približuje se kadrovski dogodek leta “SPEED HIRE 2024”, katerega namen je zagotoviti edinstveno priložnost za rast vaše kariere ali podjetja.

 

Kje? V prostorih Zavoda Ypsilon (Latinski trg 6, 1000 Ljubljana).

 

Kdaj? 15.5.2024 med 17. in 20. uro.

Za kandidate:

  • Iščeš priložnost za začetek karierne poti? Si na prelomnici svoje kariere ali pa samo želiš raziskati svoje možnosti glede na povpraševanje top delodajalcev na slovenskem trgu? Zavod Ypsilon te vabi na dogodek SPEED HIRE 2024, kjer ti bomo odprli vrata v svet novih zaposlitvenih priložnosti. 

Za podjetja:

  • Iščete svež talent, ki bo pripomogel k rasti in razvoju vašega podjetja? Naš dogodek “SPEED HIRE 2024” je priložnost za srečanje z motiviranimi kandidati, ki iščejo nove poslovne izzive. Pridružite se nam, odkrite novo perspektivno razmišljanja in spoznajte, kaj Slovenija sploh ponuja! 

Rok za prijavo:

  • Podjetja: 15. 4. 2024
  • Kandidati: 29.4.2024

 Kaj dogodek ponuja: 

  • Predstavitev Zavoda Ypsilon in sodelujočih podjetij;
  • 7-minutne razgovore, ki ponujajo neposreden stik med kandidati in podjetji;
  • Priložnost za neposredno mreženje in raziskovanje potencialnih poslovnih sodelovanj;

Prijavni pogoji:

  • Podjetja: 300 EUR + DDV prijavnine in prisotnost predstavnika podjetja za izvedbo razgovorov.
  • Kandidati: 20 EUR prijavnine, pripravljenost na 6-minutni online predselekcijski postopek in 3 urno razpoložljivost za nepozabno spoznavno izkušnjo.

Ne zamudite priložnosti, da na enem mestu spoznate svoje prihodnje sodelavce ali naslednjega delodajalca. Pridružite se nam in skupaj bomo ustvarili nove zgodbe uspeha! 

Naj utrinki lanskega dogodka SPEED HIRE 2023 govorijo zase – energija in zagnanost udeležencev sta tista, ki SPEED HIRE naredita več kot le mreženjski dogodek – gre za srečanje, ki je priložnost za rast, odkrivanje in povezovanje izven poslovnih prostorov. 

Splošni pogoji prijave:

Dogodek je plačljiv, z omejenim številom mest, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. Dogodek se fotografira. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa in s prijavo potrjujem zanimanje za članstvo in delovanje Zavoda Ypsilon in dovoljujem, da me na predloženi e-mail naslov informirajo o programu zavoda Ypsilon ter informacijah glede članstva. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Zavod Ypsilon