https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si
 

ThinkY Mastermind

ThinkY Mastermind

ThinkY Mastermind je mesečno sestankovanje članov Zavoda Ypsilon, ki so združeni v skupino za profesionalno ali osebnostno rast.

Mastermind skupina posameznikom, ki jih povezuje želja po napredovanju, nudi medsebojno podporo, spodbudo, vihrenje možganov, generiranje novih idej in pogledov z različnih perspektiv.

Udeleženci si postavljajo izzive ter vprašanja in z medsebojnim zaupanjem, zavezo, s pripravljenostjo, sprejemanjem in dajanjem nasvetov ter idej, in z iskrenostjo, spoštovanjem ter empatijo skupaj dosegajo cilje na kariernem ali osebnem področju in tako kot aktivni državljani sodelujejo in vplivajo na okolje in prihodnost.

Obljuba Sloveniji

Ne veš kako s svojo podjetniško idejo naprej?

Skupini srečevanj ThinkY Mastermind sta posvečeni tako storitvenim dejavnostim kot tistim, ki prodajate izdelke ali ste zaposleni v podjetju.

Po želji posameznika pa skličemo sestanek le na njegovo temo. Piši na thinky@ypsilon.si.

Skupina poslovna rast je namenjena vsem, ki se srečujete s podjetništvom ali želite napredovati na svojem delovnem mestu. Imaš svoj izdelek ali produkt in ne veš kako zastaviti CGP, analizirati trg ali tržiti znamko? Imaš izziv v podjetju? V skupini ti bomo pomagali z izkušnjami, idejami, pogledi…

Skupina za osebnostno rast je za vse, ki si želite izboljšati sebe. Težko greš iz cone udobja? Spodbujali te bomo. Te je strah? Mi smo s teboj. Se težko spraviš narediti korak naprej in slediti svojim ciljem? Na vsakem srečanju bomo pregledali katere zadane cilje ste dosegli, katerih ne, zakaj ne in kaj lahko naredimo.

Na sestankih želimo slišati čim več o aktualnih problemih, s katerimi se soočaš v podjetništvu ali življenju, le tako ti lahko drugi svetujejo, povedo svoje mnenje, predlagajo novo rešitev.

Ker verjamemo, da imaš ogromno idej, bomo v skupinah z veseljem prisluhnili tvojim izzivom pri delu ali predlogom za izboljšave. Na sestankih ne obsojamo, ampak viharimo možgane, iščemo nove poti in si dovolimo sanjati.

Zato na vseh rednih sestankih poteka vroči stol, ki vsakomur omogoča, da pove, kaj si misli, s čim se trenutno ukvarja. Ostali člani sestanka pa se nato posvetijo le tej osebi na vročem stolu. Največ lahko tako odnesemo če na sestanke prihajamo pripravljeni z vprašanji, s katerimi se soočamo.

  • Pregledovanje preteklih zadanih ciljev
  • Vroči stol & vihrenje možganov za vsakega člana skupine
  • Zapisovanje novih ciljev do naslednjega srečanja

Na ThinkY Mastermind sestankih ne bomo poučevali. Vse leto stojijo pod žarometi Zavoda Ypsilon predavatelji in gostje iz vsega sveta, zato tokrat oder prepuščamo mladim, da spregovorijo o svojih pogledih na različne problematike. Bistvo ThinkY Mastermind skupin je vihranje možganov in medsebojna podpora na področjih, kjer želite uspeti.

ThinkY Mastermind skupine niso namenjene coachingu. Iščemo in spodbujamo sodelovanje članov, zato v skupinah ne bo vodij. V skupinah bodo štirje do osem rednih udeležencev, eden izmed njih bo druge povezal prek spleta in skrbel za nemoten pretok informacij. Vodja skupine je vsak, ki prevzame pobudo, komentira, prispeva teme in podpira druge.

ThinkY Mastermind ni namenjen mreženju. Mrežimo se lahko na vseh dogodkih Zavoda Ypsilon, bistvo ThinkY Masterminda pa je sestankovanje. Na srečanjih skupin lahko spoznaš prodorne mlade, ki imajo podobna zanimanja in voljo za aktivno delovanje. Če pa želiš razširiti svoj poslovni imenik, se nam lahko pridružiš na katerem od prihajajočih dogodkov.

  1. Odloči se, ali te ThinkY Mastermind zanima in si pripravljen enkrat mesečno viharit svoje ideje v družbi proaktivnih somišljenikov in hkrati pridobiti pogled z različnih perspektiv.
  2. Izpolni prijavnico na povezavi. Kmalu bo v stik s teboj stopila prijazna ekipa Ypsilona in te povabila na prvi ThinkY Mastermind sestanek, ki se bo odvijal v prostorih Zavoda Ypsilon.

Skupina

Dan srečevanj

Kdaj?

Kje?

Pogostost?

Profesionalna rast kmalu kmalu ABC Hub Enkrat na mesec

Postani član Zavoda Ypsilon!

Nisi član Zavoda Ypsilon, a bi se nam vseeno rad pridružil? Veseli nas, da te lahko spodbujamo k napredovanju!
Piši nam!

Zavod Ypsilon