https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

USTVARJANJE IN PRODAJANJE VREDNOSTI

Znaš efektivno ustvarjati vrednost in postavljati ceno?

Katere faktorje moramo upoštevati pri postavljanju cene? 

Smo izdelek oz. storitev precenili ali podcenili

Ustvarjanje vrednosti in postavljanje cen izdelkom ali storitvam je včasih lahko zahtevna naloga. 

Zato te vabimo na nadvse koristno predavanje “Ustvarjanje in prodajanje vrednosti”, pod vodstvom Mirana Muhiča. 

Na predavanju bomo nadgradili znanje o prodajnih kanalih, definirali vrednost posameznega deležnika v prodajnem procesu v gradbeni industriji ter se poglobili v temo postavljanja cen glede na generirano vrednost in naslednjo najboljšo možnost (next best alternative).

Lokacija in začetek predavanja:

26. september ob 19:00

ABC hub, BTC (Latinski trg 6, 1000 Ljubljana)

Predavanje je za člane Zavoda Ypsilon BREZPLAČNO, za zunanje obiskovalce pa cena znaša 10 €.

Predavatelj

 

Kdo je Miran Muhič?

Miranova profesionalna kariera se je začela pred 17 leti v ZDA v podjetju Amazon. Po vrnitvi v Slovenijo se je zaposlil v Danfossu, danski korporaciji v družinski lasti, ki danes šteje preko 40.000 zaposlenih.

Trenutno je zaposlen v diviziji HydronicS, kjer razvijajo in prodajajo izdelke za regulacijo temperature v komercialnih zgradbah. Po petih letih dela v nabavnem oddelku, se je prekvalificiral v produktnega vodjo za pogone in ventile. Zadnjih nekaj let je bil direktor razvoja produktnega portfolia, trenutno pa se ukvarja z razvojem trga in aplikacij. Njegove glavne zadolžitve zajemajo priprave poslovnih načrtov in specifikacij za razvoj ter lansiranje novih izdelkov. Velik del priprav na lansiranje novega izdelka je izdelava promocijskega paketa, ki zajema prodajo vrednosti (value selling).

Cilj predavanja je pokazati proces ustvarjanja vrednosti in postavljanja primerne cene v HVAC industriji. Predavanje bo podkrepljeno s primeri iz Danfoss prakse.

Kdo si?
član Zavoda Ypsilonalumen Zavoda Ypsiloniskalec zaposlitvečlan partnerske organizacije (zapiši spodaj)drugo (zapiši spodaj)

(required)

Splošni pogoji prijave:

Dogodek je za člane Zavoda Ypsilon brezplačen, za zunanje udeležence pa cena znaša 10 €, prijava na dogodek je obvezna, saj je število mest omejeno. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se fotografira. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Zavod Ypsilon