https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

VZBUDI ŽENSKOST Z BODY MOVEMENT

Si v službi zakopana v ogromno dela in ti primanjkuje kreative in energije?

Se ti zdi da je poslovni svet čisto preveč prežet z moško energijo in ženske večkrat svojo potlačimo?

Ženske smo čudovita bitja in rade kreiramo poslovne ideje…pomagaj si jih še bolj spodbuditi in prebudi žensko energijo…

na tečaju

VZBUDI ŽENSKOST Z BODY MOVEMENT

s plesno-spiritualnim doživetjem

7. in 14. ter 21. november 2022 ob 17.00 uri v Ypsilon prostorih.

FemmeSpirit je namenjen prav vsem ženskam. Še posebej pa je na kožo pisan tistim, ki se same težko umirimo ali pa popolnoma razživimo. Skupaj bomo potovale skozi plesno izražanje na glasbo, ki se vas najbolj dotakne, do sprostitve in umiritve.

ZAKAJ BODY MOVEMENT oziroma FEMME SPIRIT s Katarino iz Siente Dance Studia:

  • Katarina s svojim tečajem ponuja možnost, da se skupaj sprostimo, znorimo in umirimo.
  • Vse hitimo v službo in domov, morda na “hitro pijačko” s prijateljico. Ves čas se nam mudi in misli nam polnijo skrbi z obveznostmi, ki so pred nami. Še takrat, ko bi se lahko ustavile in umirile, nam ne uspe, ker smo preprosto pozabile, kako se to naredi, ali pa celo, kako to sploh izgleda.
  • Po drugi strani pa imamo tudi zelo malo priložnosti da se zares zdivjamo, znorimo, damo ven iz sebe vse, kar se kopiči. Strah nas je, kako bi to izgledalo in vsaj malček nas skrbi, kaj bi si mislili drugi.
  • Pa če pozabimo na druge, morda nas zaskrbi celo, kako bi se počutile same s seboj. Imamo strahove, se sprašujemo, razmišljamo, vzdihujemo.
  • Vsaka zase, vsaka sama s seboj. Vedno manj se pogovarjamo; s partnerjem, s prijatelji, same s seboj … sedaj pa lahko združimo moči in se pogovorimo ter skozi gibanje in ples sprostimo.

Komu je tečaj namenjen?
• vsem ženskam med 18- 34 letom starosti.

Cena tečaja:
• člani imajo ceno vključeno v članstvo (brezplačno), za katere velja prednostna prijava v primeru večjega števila prijav, saj so mesta omejena.
• ostali udeleženci: 15 € za celoten tečaj (3 dnevi).

Lokacija in začetek tečaja:
• Emporium Ljubljana, Latinski trg 6, pritličje, HUB, 7. in 14. ter 21. 11. 2022 ob 17.00 uri.

KAKO bo potekal tečaj:

  • tečaj zajema 3 dni.
  • Začetek druženja je pogovor ob nežnem prebujanju telesa.
  • Nadaljujemo s skrbjo za telo in osnovnimi vajami za moč.
  • Osrednji del je ples koreografije.
  • Za konec sledi umirjanje, sproščanje telesa in zbiranje misli.

 

OPREMA – Pridite v udobnih oblačilih. Ustvarjale bomo v nogavicah ali bose (ali v obutvi, v kateri se dobro počutite). Priporočam, da imate s seboj tudi joga podlago ali večjo, debelejšo brisačo.

Katarino lahko spremljaš tudi tukaj: https://www.facebook.com/siente.si

REZERVIRAJ SVOJE MESTO TUKAJ:

Kdo si?
član Zavoda Ypsilonalumen Zavoda Ypsiloniskalec zaposlitvečlan partnerske organizacije (zapiši spodaj)drugo (zapiši spodaj)

(required)

Splošni pogoji prijave:

Tečaj je za člane Ypsilona brezplačen, za ostale udeležence 15 eur. Tečaj je lahko z omejenim številom mest, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se dogodka ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 5 EUR.

Dogodek se fotografira. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Zavod Ypsilon