https://ypsilon.si/

logo

Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon je nevladna neprofitna organizacija, ki povezuje mlade pripadnike generacije Y in jih spodbuja pri razvoju lastne karierne poti. Mladim ponujamo možnost odkrivanja strasti in nadgrajevanja znanja za večjo zaposljivost, hkrati pa spodbujamo samozaposlovanje in nudimo podporo za uspešen začetek lastne podjetniške poti.

Zavod Ypsilon, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana (Acceleration Business City HUB)
info@ypsilon.si

Strateški partnerji

Zavod Ypsilon je manjša neprofitna organizacija in ima omejen vpliv delovanja. V praksi to pomeni, da je povezovanje ena izmed naši ključnih aktivnosti, saj lahko le tako doprinesemo pravo vrednost – tako članom, kot podjetjim.  

Pripraviti kvaliteten program nam je pomembno, saj iskreno verjamemo, da s tem ustvarjamo “boljši jutri” za mlajšo populacijo Slovenske družbe. Brez naših strateških partnerjev bi težko obstajali, saj so oni tisti, ki nam omogočajo obstoj in razvoj v Zavodu Ypsilon. Skupaj uresničujemo CSR strategije na področju dejavnosti v lokalni skupnosti in podpori mladih.

brains

Draga podjetja,

Vabimo vas, da nas kontaktirate. Z veseljem slišimo vaše predloge za sodelovanja, ali pa vam predstavimo naše standardne poslovne pakete. Skozi soustvarjanje programa zagotavljamo advokacijo vašega podjetja med najmočnejšo kupno silo – tisto med 18 - 34 let.
Kontakt

Naši partnerji:

Ostali podporniki:

Zavod Ypsilon